Din mäklare i Östersund

Att sälja eller köpa bostad är en stor och viktig affär – en av de största du gör i livet.  Vi på Storsjömäklarna vill skapa en personlig relation med dig som kund och hos oss blir du aldrig en i mängden. Vi ser till att du  får en trygg affär och en bostad att trivas i.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Senaste bostäderna till salu

Vill du se fler bostäder än de vi visar här?

Få drömhuset och en trygg bostadsaffär

Att sälja eller köpa bostad är en stor och viktig affär. En av de största du gör i livet. För väldigt många handlar bostadsbytet om att uppfylla en dröm om närhet till något – skog, fjäll, stad eller kanske ett riktigt bra fiskevatten. Vad vill du bo nära?

BRF Skidskytten

Toppläge med ett aktivt liv utanför dörren!

Försäljning pågår av nya, fina lägenheter på Tallåsen 2. Nära till skidstadion och centrum. Med gångavstånd till det mesta kring Östersund skapar vi hem som gör livet enklare, bekvämare och rikare.

Brf Skidskytten kommer bestå av två huskroppar som samsas på fyra, respektive fem våningar. Storlekarna på lägenheterna är tvåor och treor mellan 54-83 kvm. Finns minst en balkong till samtliga lägenheter. I föreningen kommer det även finnas vallabod och cykelverkstad.

Här bor du bekymmersfritt nära grönområden, skidstation, och centrum. Har du bil parkerar du den alldeles i närheten och där finns även laddmöjlighet. Förrådsbyggnader och miljörum är centralt placerad på gården.

Vill du gå från dröm till verklighet?

Läs mer om projektet och gör en intresseanmälan idag!

Få mer betalt för din bostad med Storsjömäklarna

Tycker du att det är svårt att välja fastighetsmäklare? Nu har vi gjort det enkelt för dig. Storsjömäklarnas genomsnittliga kvadratmeterpris för sålda villor under 2009-2018 ligger högre än snittet för Östersunds mäklare. Vi vet skillnaden på en bra affär och en riktigt bra affär.

Fri värdering av din bostad

Vill du veta vad din bostad är värd? Välkommen att kontakta oss för en gratis konsultation och värdering inför er försäljning! Genom att använda formuläret godkänner du att vi sparar dina personuppgifter för att kunna kontakta dig. Läs mer om Storsjömäklarnas integritetspolicy.