Köpa bostad

Storsjömäklarna är en mäklarbyrå med stort engagemang. Vi vill skapa en personlig relation med dig som kund och hos oss blir du aldrig en i mängden.

Få drömhuset och en trygg bostadsaffär

Att sälja eller köpa bostad är en stor och viktig affär. En av de största du gör i livet. För väldigt många handlar bostadsbytet om att uppfylla en dröm om närhet till något – skog, fjäll, stad eller kanske ett riktigt bra fiskevatten. Vad vill du bo nära?

Oavsett hur drömmen ser ut så är det oftast mycket pengar som står på spel. Vi ser varje uppdrag som ett stort förtroende och vi vet att det kan vara stor skillnad mellan en bra affär och en riktigt bra affär.

För oss är en trygg kund en nöjd kund. Vi samarbetar endast med de mest respekterade företagen för att du som säljare och köpare ska känna dig trygg genom hela bostadsaffären.

Vi strävar efter att ha marknadens bästa tillgänglighet. När frågor kring en bostad dyker upp vill vi finnas där för er. För oss betyder tillgänglighet också att vi ordnar extra visningar för spekulanter som missade ordinarie visningarna.

Anmäl dig till Östersunds största spekulant­register

När du anmäler dig till vårt spekulantregister kommer vi bjuda in dig till visningar av bostäder som matchar dina önskemål.

Tips till dig som ska köpa bostad

Vid en fastighetsaffär finns det mycket att tänka på. Vi hjälper dig att reda ut några av de vanligaste frågorna.

Senaste bostäderna till salu

Vill du se fler bostäder än de vi visar här?

BRF Skidskytten

Toppläge med ett aktivt liv utanför dörren!

Försäljning pågår av nya, fina lägenheter på Tallåsen 2. Nära till skidstadion och centrum. Med gångavstånd till det mesta kring Östersund skapar vi hem som gör livet enklare, bekvämare och rikare.

Brf Skidskytten kommer bestå av två huskroppar som samsas på fyra, respektive fem våningar. Storlekarna på lägenheterna är tvåor och treor mellan 54-83 kvm. Finns minst en balkong till samtliga lägenheter. I föreningen kommer det även finnas vallabod och cykelverkstad.

Här bor du bekymmersfritt nära grönområden, skidstation, och centrum. Har du bil parkerar du den alldeles i närheten och där finns även laddmöjlighet. Förrådsbyggnader och miljörum är centralt placerad på gården.

Vill du gå från dröm till verklighet?

Läs mer om projektet och gör en intresseanmälan idag!

Bostadsguiden – vårt magasin med massor av lediga bostäder

Ett antal gånger om året distribuerar vi vår egen bostadsbilaga med objekt till försäljning. Bostadsguiden finns på nätet samt trycks och delas ut till hushållen i Östersund med omnejd i samband med större visningshelger.