Sälja bostad

Storsjömäklarna är en mäklarbyrå med stort engagemang. Vi vill skapa en personlig relation med dig som kund och hos oss blir du aldrig en i mängden. Här börjar en riktigt bra bostadsaffär!

Vi rekommenderar – du väljer

När ni säljer en bostad via Storsjömäklarna så skräddarsys försäljningen utifrån dina behov som säljare och bostadens beskaffenhet. Vi låter alltid dig som kund välja det du vill ha men vi kommer vara tydliga med vad vi anser är den bästa lösningen för dig och din bostad.

När vi frågar kunder varför de har valt att ge Storsjömäklarna förtroendet att genomföra deras livs största affär brukar många svara att Storsjömäklarna är den fastighetsmäklare som sticker ut mest bland fastighetsmäklarna i Östersund vad gäller engagemang, nytänkande och framför allt marknadsföring. Sedan starten av Storsjömäklarna 2009 har vi fått förtroendet att förmedla bostäder i de flesta av Östersunds kvarter.

Få mer betalt för din bostad med Storsjömäklarna

Storsjömäklarnas genomsnittliga kvadratmeterpris för sålda villor ligger högre än snittet för Östersunds mäklare.

Fri värdering av din bostad

Vill du veta vad din bostad är värd? Välkommen att kontakta oss för en gratis konsultation och värdering inför er försäljning! Genom att använda formuläret godkänner du att vi sparar dina personuppgifter för att kunna kontakta dig. Läs mer om Storsjömäklarnas integritetspolicy.

 

Sälja bostad – steg för steg

En bostadsförsäljning är en lång process, där vi som fastigetsförmedlare finns med er hela vägen och hjälper er att ge er en trygg och smidig affär.

Allt börjar med att vi träffas i er bostad eller på vårt kontor och slutar med att vi skriver kontrakt med en köpare när budgivningen är klar och ni känner er riktigt nöjda.

Vi strävar efter att vara ett företag som förknippas med kvalitet framför kvantitet. Vi säljer därför ett begränsat antal bostäder åt gången för att på så sätt få mer tid för varje kund så att du ska få den service och kvalitet som du förtjänar.

Tjänster som ingår i mäklararvodet

Vi försöker att alltid ge dig lite mer engagemang, lite bättre tillgänglighet, lite bättre bilder, lite bättre presentationer och framför allt lite bättre betalt för din bostad. Välkommen till din lokala och oberoende fastighetsmäklare i Östersund!