Såld

Silvanusvägen 14, Ås

Slutpris
2 250 000 kr
Boarea
108 m²
Rum
4 R.O.K.
Månadsavgift
4 520 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
1991-1992

Trevlig fyrarummare i Ås med eget garage!

Varmt välkomna till detta trevliga bostadsrättsradhus i lugna och trivsamma kvarter i Byskogen, Ås. Läget är perfekt med närhet till skola, förskola, natur, Storsjön och bekvämt cykelavstånd in till Östersund. Här är genomgående renoverat med påkostade och slilttåliga korkvinylgolv från Golvabia av högsta kvalitet och samtliga väggar och tak är nyligen renoverade och genomgångna med moderna och stilrena färgval.

När ni kliver in över tröskeln välkomnas ni av en trivsam hall och ljusa ytskikt gör att det känns extra luftigt. Från hallen nås ett duschrum med toalett samt kök och vardagsrum. Köket är stort och bjuder på goda förvaringsmöjligheter och även arbetsytor för kocken. Matplatsen rymmer ett större matbord och från köket finns en öppning som binder samman köket med vardagsrummet och ger ett härligt genomgående ljusinsläpp.

Liggande vitmålad träpanel på en av väggarna i vardagsrummet och från soffan har ni utsikt över Storsjön. Härifrån nås även balkongen som rymmer utemöbler och växter. Här sitter man gärna och avnjuter morgonkaffet medan man samtidigt blickar ut över Storsjön och fjällen. Entréplanet rymmer även ett mindre sovrum.

Den vitmålade trätrappan tar er ner till soutterängplanet som välkomnar med en rymlig hall. Härifrån nås alla rum samt förråd och en klädkammare med fantastiska förvaringsmöjligheter i garderober. Badrummet med badkar är även utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Från det stora sovrummet nås baksidan av tomten. Här finns en stor inglasad altan längs hela husets sida och gott om plats för utemöbler att njuta av från vår till höst. I anslutning har ni även ett soldäck som förgyller tillvaron när vädret tillåter.

Eget garage i anslutning till huset ingår och även ett mindre förråd intill entrédörren. Brf Åslög är en stabil och välskött bostadsrättsförening där ni bl.a. erbjuds gemensamt cykelförråd, hobbyrum och ett övernattningsrum som kan hyras av medlemmarna. Strax nedanför vid Storsjöns strand finns även en populär badplats som används flitigt under varma sommardagar.

Ca 9 km från Östersund och 1,5 mil från Krokom ligger Ås. Lantlig omgivning med hästhagar och bondgårdar men ändå bara 10 minuter från stadens brus.

Det finns bra bussförbindelser från Ås till Östersund och Krokom men även fina och snabba cykelvägar. I Byskogen finns Sånghusvallens nybyggda skola med årskurser F-6 och kommunal förskola i anslutning samt föräldrakooperativet Galaxen i närheten. Ås skola har nyligen byggts ut och har årskurser F-9 med ca 500 elever och flera fritidsavdelningar. I centrala Ås finns även kommunal förskol och personalkooperativet Hjärtat samt vid Birka Strand finner ni föräldrakooperativet Solägget.

Närhet finns till elljusspår och en 18-håls golfbana finns i Krokom. För möjlighet till båtplats så finns Ås båthamn att tillgå.

Välkomna på visning!

Visa hela beskrivningen Bilder
  • Planlösning
  • Planlösning
  • Fastighetskarta

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.