Fåkervägen, Orrviken

Fast pris
500 000 kr
Tomtarea
6 900 m²
Typ
Tomt
Upplåtelseform
Friköpt

Tomter i lantlig miljö med närhet till både Orrviken och Fåker.

Nu finns möjligheten att förvärva prisvärda tomter som ligger i lantlig miljö mellan Räcksjön och Stackris där ni har närhet till både Orrviken och Fåker med bra daglig service. Tomterna är på ca 6 900 kvm vilket ger stor frihet att utforma bostadshuset efter era önskemål samt att placera bostadshuset och övriga byggnader i lagomt avstånd till närmaste granne. På fastigheten får ett bostadshus uppföras som ska anpassas till områdets karaktär avseende material, färg och byggnadsvolym vilket fastställs i det kommande bygglovet. Det ger stora möjligheter att bygga ert drömhus med få begränsningar som förhindrar det. Kommunalt vatten kan vara möjligt. Enskilt avlopp som är anpassat med hänsyn till infiltrationsförmågan i marken. Gemensam utfart till huvudväg. Busshållplats finns inom 400 meter från tomten.

Här bor ni på landet i lugn trivsam miljö och kan njuta av det härliga livet med skog och mark in på knuten. Här kan ni enkelt ta er ut i naturen både till fots och med olika terrängfordon. Anslutande skoterleder finns i närheten. Här kan ni göra utflykter till Svartsjöarnas naturområden och enkelt ta er ner till Storsjön och vidare mot Oviksfjällen. Inom bekvämt avstånd har ni Orrviken med förskola, skola och närbutik samt Fåker som också har ett liknande utbud. Bra bussförbindelser med Länstrafiken.

Visa hela beskrivningen Bilder Fakta Karta

Björn Löfgren

Reg. fastighetsmäklare
Telefon
073-843 25 55
E-post
Intresseanmälan Kostnadsfri värdering
 • Tomten 1 & 2

Fakta

Fakta

 • ObjekttypTomt
 • Utgångspris500 000 kr (Fast pris)
 • Tomtarea6 900 m²
 • TillträdesdatumTillträde enligt överenskommelse
 • Areauppgift enligtAreauppgifter enligt förhandsbesked
  Tomterna är ej avstyckade
 • Vatten & AvloppKommunal vatten kan vara möjligt och enskilt eget avlopp eller gemensamt med grannfastigheten.

Byggnad

 • FastighetsbeteckningDel av Stackris 1:7

Förening

Ekonomi

 • KommentarEnergianalys och övriga driftskostnader beräknas när val av hus och husleverantör gjorts. Anslutningskostnader tillkommer.
 • Taxeringskod210, Småhusenhet, tomtmark
 • Taxeringsår2023

Omgivning

Övrigt

 • Övrigt tomtPriset per tomt är 500 000 kr
 • InformationGRUNDUPPGIFTER
  Lagfartskostnad (stämpelskatt) är 1,5% på köpeskilling vid köp som fysisk person och 4,25 % av köpeskillingen vid köp som juridisk person samt en inskrivningsavgift på 825 kr. Kostnaden för uttagande av nya pantbrev är 2% på pantbrevs beloppet samt en avgift om 375 kr per pantbrev. Vi köp av aktierna i bolaget utgår ingen lagfartskostnad.

  ACCEPTERAT PRIS
  Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

  BUDGIVNING
  Tomterna sälja med fast pris.

  SIDOTJÄNSTER
  Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 20-70 % för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

  ANNONSERING AV SLUTPRIS PÅ INTERNET
  Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

  INFORMATION ANGÅENDE HANTERING AV PERSONUPPGIFTER
  På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av Fastigheten eller om du önskar bevakning av liknande Fastigheter. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att Fastigheten är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år enligt Fastighetsmäklarlagen.

  UNDERSÖKNINGPLIKT/ UPPLYSNINGSSKYLDIGHET
  Som köpare av en fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med.

  De uppgifter om Fastigheten som lämnats i denna presentation är hämtade från källor som bedöms vara tillförlitliga. Storsjömäklarna AB har ej granskat erhållen information och kan därför ej ta ansvar för dess riktighet eller fullständighet. Informationen i prospektet bör kontrolleras i samråd med säljaren innan bindande köpehandling signeras. Säljaren svarar endast för sådana garantier som uttryckligen lämnas i den köpehandling som tecknas med slutgiltig köpare och efter att Säljaren fullgjort sin upplysningsplikt.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information, originalritningar samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Karta

Intresseanmälan

Fåkervägen, Orrviken

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Intresseanmälan har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.