Vivianne skulle flytta och behövde en mäklare hon kunde lita på

Inom loppet av tre månader sålde Vivianne Berglund två fastigheter och köpte en. När hennes man hastigt gick bort ville hon, efter sex år i Jämtland, flytta tillbaka till Stockholm så snabbt som möjligt. 

Vivianne hade bara hört talas om Storsjömäklarna tidigare när hon promenerade förbi deras kontor på en innergård i centrala Östersund.

– Jag gick in och pratade med dem. Sedan hörde Lisa Hasselskog av sig och vi fick bra kontakt. Hon var snabb och energisk, det var därför jag bestämde mig för Storsjömäklarna. Så det var egentligen en slump.

Vivianne ägde dels en bostadsrätt på Frösön, dels ett nybyggt fritidshus i Fjällhalsen tillsammans med sin man. Eftersom det parallellt pågick en process kring bouppteckning och arvskifte var det många saker att ta hänsyn till. Hon menar att det var skönt att ha en och samma mäklare för båda försäljningarna.

– Storsjömäklarna hade även kontakt med begravningsbyrån och redde ut de juridiska frågorna. Lisa var alltid anträffbar och hade en hög energi, vilket var viktigt för mig. Det var därför det gick så fort.

Det här var inte första gången som Vivianne anlitade en mäklare. Hon har både sålt och köpt bostadsrätter vid flera tillfällen tidigare. Med andra ord har hon en del att jämföra med och i det här fallet ser hon inte att något kunde ha gjorts annorlunda eller bättre.

– Jag är hundra procent nöjd. Man måste kunna lita på sin mäklare eftersom vanliga människor inte har koll på allt. Storsjömäklarna anlitade också en duktig fotograf som tog bra bilder, vilket säkert påverkade slutpriset. Jag är överväldigad av hur bra priser det blev, både för bostadsrätten och fritidshuset i fjällen, särskilt med tanke på det läge som råder.