Save The Date 8–9 maj!

Missa inte Vårens Stora Visningshelg 8-9 maj

Vi hittar rätt köpare till din bostad. Ska du sälja din bör du kontakta oss nu för att få med din bostad i vårens bästa visningshelg. Vi samlar nämligen upp de bästa bostäderna som Östersund har att erbjuda på en och samma helg.

Funderar du på att byta bostad kan det vara bra att veta att du jobbar med samma mäklare genom hela din försäljningsprocess. Det innebär att du får en personligt engagerad mäklare som har koll på hela din affär och gör den smidig och enkel. Kontakta någon av oss mäklare för en riktig värdering redan idag!

p.s. Vill du köpa en bostad ska du planera in helgen 8-9 maj, det är helt enkelt det smidigaste sättet att ta del av utbudet på kort tid.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Få mer betalt för din bostad med Storsjömäklarna

Tycker du att det är svårt att välja fastighetsmäklare? Nu har vi gjort det enkelt för dig. Storsjömäklarnas genomsnittliga kvadratmeterpris för sålda villor under 2009-2018 ligger högre än snittet för Östersunds mäklare. Vi vet skillnaden på en bra affär och en riktigt bra affär.

Fri värdering av din bostad

Vill du veta vad din bostad är värd? Välkommen att kontakta oss för en gratis konsultation och värdering inför er försäljning! Genom att använda formuläret godkänner du att vi sparar dina personuppgifter för att kunna kontakta dig. Läs mer om Storsjömäklarnas integritetspolicy.

 

Senaste bostäderna till salu

Vill du se fler bostäder än de vi visar här?

Få drömhuset och en trygg bostadsaffär

Att sälja eller köpa bostad är en stor och viktig affär. En av de största du gör i livet. För väldigt många handlar bostadsbytet om att uppfylla en dröm om närhet till något – skog, fjäll, stad eller kanske ett riktigt bra fiskevatten. Vad vill du bo nära?

BRF Skidskytten

Toppläge med ett aktivt liv utanför dörren!

Försäljning pågår av nya, fina lägenheter på Tallåsen 2. Nära till skidstadion och centrum. Med gångavstånd till det mesta kring Östersund skapar vi hem som gör livet enklare, bekvämare och rikare.

Brf Skidskytten kommer bestå av två huskroppar som samsas på fyra, respektive fem våningar. Storlekarna på lägenheterna är tvåor och treor mellan 54-83 kvm. Finns minst en balkong till samtliga lägenheter. I föreningen kommer det även finnas vallabod och cykelverkstad.

Här bor du bekymmersfritt nära grönområden, skidstation, och centrum. Har du bil parkerar du den alldeles i närheten och där finns även laddmöjlighet. Förrådsbyggnader och miljörum är centralt placerad på gården.

Vill du gå från dröm till verklighet?

Läs mer om projektet och gör en intresseanmälan idag!