Pumphusgatan 26, Strömsund

Slutpris

580 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Pumphusgatan 26, Strömsund (Strömsund)

Familjevilla med jordvärme

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  89 m²
 • Tomtarea
  930 m²
 • Driftskostnad
  31 700 kr/år

I lugnt och barnvänligt område ligger denna välplanerade och trevliga villa som erbjuder garage och energieffektiv uppvärmning via jordvärme. Huset är trivsamt beläget på en grönskande tomt som angränsar mot härligt grönområde med mindre lekpark. I Husets direkta närområde finns elljusspår och bara några hundra meter ligger Ströms Vattudal, vilken sommartid används till bad och båtutflykter samt vintertid är den perfekt att skida ut på eller ta skotern om man vill åka på en längre tur.

Huset har en bra planlösning och erbjuder kök, 3 sovrum, badrum och vardagsrum på entréplanet. Vardagsrummet har generösa fönsterpartier och utgång till den grönskande tomten. Köket är praktiskt planerat och erbjuder utrymme för matplats. I källarplan finns gillestuga med en värmande öppen spis, sovrum, WC, duschrum med bastu, hobbyrum, matkällare, förråd, tvättstuga och pannrum. Från källaren finns groventré med trappa upp till gården. På den grönskande tomten finns härliga rabatter, fina grönytor till barnen och ett grönsaksland till den odlingsintresserade. Garaget rymmer plats för en bil och här finns utrymme till förvaring.

Området är lugnt och barnvänligt med närhet till skola och barnomsorg samt till friluftsliv. Från villan går man enkelt in till Strömsunds centrum. Bor man i Strömsund är det nära till service. Inom bara några hundra meter finns både hälsocentral och centrum. I Strömsund finns ett flertal förskolor, två grundskolor, ett högstadium och ett gymnasium. Strömsunds centrum har stor variation av butiker att erbjuda och här bor man nära naturen.

Välkommen på visning!

Storsjömäklarna

Kontakta oss om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Område