Norra Torlandsgatan 17 B, Blomängen

Slutpris

1 275 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Norra Torlandsgatan 17 B, Blomängen (Östersund)

Härlig 3:a med öppen planlösning!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  3 r.o.k.
 • Boarea
  70 m²
 • Våningsplan
  3 av 3
 • Månadsavgift
  3 755 kr

En stilren och välplanerad trea med härligt öppna ytor och lättarbetat, modernt kök. Lägenheten är belägen högst upp i huset och utan insyn, där man kan flytta in och njuta direkt efter flytten då inga renoveringar är nödvändiga. Med en ljus och välkomnande hall som är väl tilltagen med goda avhängningsmöjligheter, plats för byrå och förvaring i en hel garderobsvägg. Badrum som är helkaklat och utrustat med duschplats samt förberett för tvättmaskin. Ett ljust och luftigt vardagsrum som ligger i socialt öppen planlösning med matplatsen ryms plats för middagsgäster, tv-hörna och här finns utgången till balkongen som erbjuder ett härligt solläge där man gärna njuter långt in på kvällen. Lägenhetens snygga och praktiska kök kommer från Epoq och renoverades 2013. Köket har goda arbetsytor och erbjuder gott om förvaring i skåp och lådor. Lägenheten har två rogivande sovrum där det ena erbjuder en egen walk in closet med väggfasta hyllor och klädstänger.

I brf Stormhatten finns gott om gemensamhetslokaler såsom samlingslokal, motionsrum, hobbyrum och bastu. Föreningen har övergått till gemensamhet el vilket innebär att elkostnaden blir lägre för varje hushåll. Innergården har stora grönytor, blomlådor och utemöbler under sommarhalvåret. Här bor och trivs människor i alla åldrar.

Tegelplan erbjuder bra service såsom matvarubutik, restaurang, cafe mm. Vill du dessutom ha nära till centrum, skola och universitet är detta ett utmärkt boende för dig! Det är gångavstånd till Östersunds centrum och området har bra bussförbindelser.

Välkommen på visning!

Storsjömäklarna

Kontakta oss om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Område