Drevstigen 2, Eriksberg

Slutpris

3 825 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Drevstigen 2, Eriksberg (Östersund)

Välplanerad villa med fantastiskt ljusinsläpp på hörnläge med solig tomt!

 • Typ
  Kedjehus
 • Boarea
  152 m²
 • Tomtarea
  834 m²
 • Driftskostnad
  40 609 kr/år

Välkommen till populära och mycket attraktiva Karlslund som ligger med gångavstånd till både stadskärnan och rekreationsområdet vid Östersunds skidstadion. Med hörnläge & inbäddat i härlig grönska på barnvänlig gata ligger detta praktiska och välbyggda bostadshus som erbjuder stora representativa sällskapsutrymmen med fantastiskt ljusinsläpp från generösa fönsterpartier där ni med glädje bjuder hem både släkt och vänner på trevliga middagar och arbetsrelaterade möten. Här har ni en trivsam och insynsskyddad uteplats med eftermiddagssol mot trädgårdstomten.

Här erbjuds ett utmärkt tillfälle att sätta er egen prägel och med varsam hand renovera detta kedjehus som till större delen är i originalskick från 60-talet. Bostadshuset visar redan vid stora entrén sina unika detaljer med vackert mosaikgolv i härliga färg och det trevliga ljuset som karakteriserar bostaden. Huset har två ingångar där den stora är mot garageuppfarten med marksten. Köket ger ett trivsamt intryck med mycket ljusinsläpp från fönsterpartierna mot Drevstigen och här finns plats för familjens matbord. I anslutning till köket ligger den härliga matsalsdelen i öppen planlösning mot det generösa vardagsrummet med öppen spis och vackert ekparkettgolv med holländskt förband. Här vill ni tillbringa mycket tid och njuta av ljuset och har utgång till trädgårdstomten med eftermiddagssol. Här kan ni på sommaren umgås med familj och vänner i värmen på uteplatsen som har skydd mot både vind och insyn. I separat del av huset ligger fyra bra sovrum. I anslutning till sovrummen finns ett badrum med badkar. Källarplanet på detta hus är rymligt med stor gillestuga för att umgås kring den tidsenliga öppna spisen samt separat pannrum och matkällarförråd. Vid husets gavel finner ni ett praktiskt garage och separat förrådsdel som nås via en skyddad passage som även tar er till tomten på husets soliga baksida.

Här bor ni med allt inom bekvämt avstånd. Gångavstånd till stadskärnan med härlig puls och stort utbud av butiker och restauranger. Närhet till vackra Björkbackaparken med tennisbanor, paddeltennisbana och sommarcafé. I området finns gott om grönytor för barnen att leka på. Privata och kommunala förskolor samt skolor finns flertalet att välja på inom bekvämt avstånd från bostaden. Sist men inte minst så har ni mycket nära till Östersunds skidstadion med ett stort utbud av både sommar och vinteraktiviteter.

Välkomna att anmäla er till visning!

Storsjömäklarna

Kontakta oss om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Område