Lugnviksvägen 152, Lugnvik/Bystranden

Slutpris

5 100 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Lugnviksvägen 152, Lugnvik/Bystranden (Krokom)

Praktiskt bostadshus med attraktivt läge!

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  164 m²
 • Tomtarea
  984 m²
 • Driftskostnad
  52 300 kr/år

Med strandnära läge vid Storsjön på lugn villagata ligger detta moderna bostadshus som har vackra sällskapsutrymmen med fantastiskt ljusinsläpp och utsikt mot Storsjön. Här bor ni med naturen, skogen och vattnet som granne och har en insynsskyddad trivsam miljö endast 10 minuter från Östersund. Bostadshuset har vattenburen golvvärme och allmänt hög standard.

Rymligt vardagsrum som har en härlig avkopplande miljö där familjen kan umgås samt står redo för trevliga middagar med både släkt och vänner. Utgång till stor möblerbar balkong med sol hela dagen som ligger mot Storsjön där ni kan njuta av lugnet och ställa ordning trevliga grillmiddagar under sommaren. Utbyggt kök med plats för stort matbord. Köket har härliga arbetsytor för matlagning samt gott om förvaringsutrymmen och moderna vitvaror. Utgång till altan där frukosten kan dukas fram under varma sommardagar. Stilrent renoverat badrum som har klinker, golvvärme och helkaklade väggar. Utrustat med duschvägg. Här finns också fyra rymliga sovrum samt ytterligare ett som kan återskapas vid behov. Praktisk tvättstuga med groventré. Tvättstugan har duschkabin och fungerar utmärkt för hantering av smutsiga ytterkläder och klädvård. Stor möblerbar hall som har stora utrymmen. Isolerat dubbelgarage med förrådsdel och friggebod.

Här bor ni på lugn barnvänlig återvändsgata med närhet till badstränder vid Storsjön. Huset har stor balkong mot vattnet som har rikligt med eftermiddags- och kvällssol. Njut av trevliga promenader vid Storsjön och i närliggande skogsområden. Närhet till förskola och skola.

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område