Kornettvägen 12

Slutpris

1 475 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Kornettvägen 12 (Östersund)

Rymligt radhus med trevligt läge!

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  130 m²
 • Tomtarea
  510 m²
 • Driftskostnad
  32 600 kr/år

I lugnt barnvänligt område ligger detta äldre men välskötta radhus med altan på baksidan av huset och en stensatt uteplats på framsidan av huset. Radhuset har fyra rymliga sovrum, vardagsrum, allrum, tvättstuga, kök, toalett, badrum och gott om förvaringsmöjligheter i olika förråd. Här finns även ett garage som nås både utifrån och inifrån huset.

Huset har äldre standard men har alla förutsättningar att bli ett utmärkt första boende för en barnfamilj. Entréplanet erbjuder bl.a. rymligt kök med utgång till framsidan av tomten samt vardagsrum som har utgång till altanen i söderläge. Det övre planet har ett trevligt allrum med utgång till balkong. Ovanför garaget med ingång från klädkammaren finns ett stort oinrett utrymme som har gott om förvaringsmöjligheter eller potential att bli ytterligare ett rum.

På tomten har man nyligen tagit ner två större träd som gör att tomten känns större samt att det upplevs ljusare inifrån huset på södersidan. En mindre altan finns med plats för utemöbler och grill.

Här bor ni i lugnt barnvänligt område med gångavstånd till förskola som ligger i kvarteret och skola årskurs F-6. Här finns många barnfamiljer i de omliggande villakvarteren och stor möjligheter till lek i skog och mark. I Brunflo är det nära till matbutik och allmän service. Bra bussförbindelser finns till Östersund.

Välkomna på visning!

Marcus Ahlqvist
Ansvarig mäklare

Marcus Ahlqvist

Kontakta mig om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område