Tornvägen 6, Frösön/ Berge

Slutpris

2 800 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Tornvägen 6, Frösön/ Berge (Östersund)

Fastighet med kulturminnesmärkt byggnad som har fantastisk utsikt över Oviksfjällen.

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  125 m²
 • Tomtarea
  2 429 m²
 • Driftskostnad
  38 720 kr/år

Fastighet med unikt läge på klassisk mark där ni har gångavstånd till Frösöns anläggningar för både utförsåkning och längdåkning samt stig till en närliggande välordnade grillplats och härliga promenadstråk. På fastigheten ligger anrika Café slalom som bedrevs i en bostadsbyggnad som idag har ett stort kulturhistoriskt värde. Här kan ni njuta av en vidunderlig milsvid utsikt mot Oviksfjällen och Frösöns storslagna vyer åt väster. Här finns möjligheten att med stort engagemang reparera och återställa skicket på det timrade bostadshuset så att det åter går att njuta av både varm choklad och smörgås där ni samtidigt kan koppla av och njuta av solen i väster mot Oviksfjällens horisont.

Bostadshuset har stora renoveringsbehov men samtidigt mycket stor potential att bli ett unikt boende i en fantastisk miljö. Bostadshuset har storstuga med braskamin och många vackra originaldetaljer. Mycket ljus strömmar in från fönster mot gavel och mot Oviksfjällen. Gammalt kök med skafferi. På entre´planet finns även ett trevligt sovrum eller matrum. Övre plan har flera rum, även utan fönster, som kan användas som sovrum. Trevlig balkong och fönster med fantastisk utsikt. Badrum med äldre ytskikt. Utrustat med badkar. I källarplanet som till stor del har mycket eftersatt underhåll finns bra utrymmen.

Tomtens storlek skapar även möjligheten att bygga ett helt nytt bostadshus och då blir det äldre bostadshuset ett potentiellt boende för uthyrning eller generationsboende. The sky is the limit!

Här bor ni med högt vackert läge och granne med naturen. Här har ni fantastisk utsikt mot böljande fält och med Oviksfjällen i fonden. Strategiskt läge med närhet till både förskola och skola samt all nödvändig service. Gång- och cykelavstånd till Östersunds stadskärna och bra bussförbindelser.

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område

I närheten

Området har fantastisk milsvida vyer över Jämtlandsbygden, fjällen och Storsjöns vatten. Här finns populära promenad- och löparstråk i härlig lantlig miljö, skidspår och alpin skidåkning i Ladängen. Bra cykelvägar till centrala delarna av Frösön och bussförbindelser till Östersunds centrum.