Krysshammarvägen 2, Brunflo

Slutpris

1 725 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Krysshammarvägen 2, Brunflo (Östersund)

Bostadshus på hörntomt i barnvänligt område med gångavstånd till förskola och skola.

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  136 m²
 • Tomtarea
  815 m²
 • Driftskostnad
  28 855 kr/år

I lugnt barnvänligt område ligger detta välskötta bostadshus på härlig hörntomt som har trivsamma sällskapsutrymmen i entréplanet och tre rymliga sovrum på övre plan. Här kommer ni att kunna njuta av en stor altan med eftermiddags och kvällssol samt en välskött gräsmatta för lek och spel. Huset har fjärrvärme som ger bra komfort, låga underhållskostnader för god hushållsekonomi.

Entréplanet har kök med plats för stort matbord vid fönster mot altanen på entrésidan. Köksluckor med modern design, skafferi och gott om förvaringsutrymmen. Vardagsrum att umgås och trivas i tillsammans med familj och vänner med dörr till den en insynsskyddad del av tomten. Badrum och tvättstuga med groventré. Övre plan har tre rymliga sovrum som ger lugn och harmoni. Allrum som blir en perfekt samlingspunkt för avkoppling och för barnens spelhörna. Badrum med badkar. Stor klädkammare och vind med möjlighet till förvaring.

Här bor ni i lugnt barnvänligt område med gångavstånd till förskola som ligger i kvarteret och skola årskurs F-6. Här finns många barnfamiljer i de omliggande villakvarteren och stor möjligheter till lek i skog och mark. I Brunflo är det nära till matbutik och allmän service. Bra bussförbindelser till Östersund.

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område

I närheten

I centrala Brunflo finns skolorna Kastalskolan (årskurs 6-9), Storvikenskolan (årskurs 1-5) och Sörgårdsskolan (årskurs 1-5). Här finns även ett flertal förskolor i närområdet.

I Brunflo finns också badhus, ishall, sporthall, elljusspår, bibliotek, matbutiker, hälsocentral, två bensinstationer, ett flertal restauranger, goda busskommunikationer samt ett flertal aktiva idrottsföreningar.