Sigurds Väg 23, Frösön - Valla Norra

Slutpris

2 750 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Sigurds Väg 23, Frösön - Valla Norra (Östersund)

På lugn villagata ligger detta trevliga bostadshus som har tomt som gränsar mot skogsområde!

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  108 m²
 • Tomtarea
  713 m²
 • Driftskostnad
  30 985 kr/år

Välkomna till Valla Norra och detta barnvänliga område där ni har gångavstånd till flera förskolor och skola. Bostadshus som har stora sällskapsutrymmen för trevlig samvaro och en härlig välskött trädgårdstomt mot insynsskyddande skogsområde. Här kan ni njuta av lugnet och koppla av med familj och vänner.

Kök med separat matplats där hela familjen kan samlas för trivsamma måltider. Ljusa köksluckor som har lådor, överskåp och bardel med överskåp som ger gott om förvaringsutrymmen. Vardagsrum med generösa fönsterpartier mot den insynsskyddade trädgårdstomten. Utgång till altan med trätall som har eftermiddagssol. På entréplanet finns tre rymliga sovrum med gott om plats för lek och förvaring. Badrum med badkar. Stor hall med bra utrymme för ytterkläder och klädkammare. Källarplanet har har gillestuga med vackert nyslipat trägolv och en öppen spis som bidrar till avkoppling vid den sprakande brasan. Praktiskt gästrum eller sovrum. Relax och tvättavdelning som har duschhörna och bastu. Stort förrådsrum och allmänt bra förvaringsutrymmen.

Här bor ni populärt lugnt område där allt som underlättar vardagen finns inom bekvämt avstånd. En förskola ligger i närområdet och är väldigt uppskattad. Vid Valla centrum finns skola årskurs F-9. Här bor ni med strategiskt avstånd till Östersunds centrum, Frösö park och flygplatsen. I Valla mot Frösö kyrka finns många trevliga vandringsleder. Bra bussförbindelser till stadskärnan.

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område