Rådhusgatan 49C, Centralt

Slutpris

1 400 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Rådhusgatan 49C, Centralt (Östersund)

Stilren city 2:a

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  2 r.o.k.
 • Boarea
  55 m²
 • Våningsplan
  1 av 3
 • Månadsavgift
  2 804 kr

Charmant liten citylägenhet i Östersunds centrala delar. Här erbjuds ni 55 välplanerade kvadratmeter där man modernt öppnat upp mellan kök och vardagsrum som ger ett härligt socialt utrymme där man gärna bjuder in till umgänge med nära och kära. Lägenheten är otroligt vacker med en takhöjd som trollar fram härlig rymd och känslan av bonusyta. Vad sägs om nytt kök i väl anpassat utförande, köks ö, stort sovrum och kaklat badrum. Varmt välkommen till Rådhusgatan 49 som erbjuder ett lugnt och bekvämt boende mitt i centrala Östersund. Här är lägenheten som under de senaste åren renoverats med stor omsorg för att återskapa ett högkvalitativt boende för människan i farten som gillar sociala umgängen. Härliga detaljer, högt i tak stora rum och app-styrd belysning.

Här bor ni strategiskt med gång- och cykelavstånd till allmän service, stadens puls, Jämtlands gymnasium och universitetet. Ett av Östersunds trevligaste konditorier som även serverar lunch finns inom 100 meters avstånd från bostaden. Flera busslinjer stannar i anslutning till bostaden. En omtyckt bostadsrättsförening där ni erbjuds tillgång till ett hobbyrum och övernattningsrum med två bäddar finns att tillgå för övernattande gäster.

Välkommen på visning!

Storsjömäklarna

Kontakta oss om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Område

I närheten

I Östersunds centrum finns allt inom bekvämt avstånd. Här finns en livskraftig stadskärna med butiker och företag för alla smaker. Flera populära cafeer och restauranger. Välsorterade matbutiker. Till strandpromenaderna vid Storsjön är det bara några få kvarter. Där finns också båthamnen, välbesökt sommarrestaurang och badhusparken att njuta av både sommar och vintertid.