Fjällhalsen 660, Bydalsfjällen

Slutpris

962 500 kr

Intresserad?

Detta fritidshus är sålt, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Fjällhalsen 660, Bydalsfjällen (Åre)

Genuin fjällstuga med vacker omgivning i Fjällhalsen!

 • Typ
  Fritidshus
 • Boarea
  36 m²
 • Tomtarea
  1 720 m²
 • Driftskostnad
  21 778 kr/år

Nöjet är helt på vår sida då vi nu kan erbjuda denna charmiga fjällstuga belägen på en av de bästa tomterna i området. Ett stenkast från stugan ligger skidleden som tar er ut i liftsystemet där ni kan njuta av flertalet nedfarter. Med tillhörande gäststuga, bastubyggnad och förråd blir det inte bättre.

Tomten är stor och ligger med ett ogenerat läge vilket gör att det känns som äkta fjällmiljö. Såväl huvudbyggnaden, gäststugan och bastubyggnaden är uppförda i timmer, från topp till rot, vilket gör att de känns extra genuina och smälter in i omgivningen på ett trevligt sätt. Vackra detaljer såsom snickarglädje på ytterdörrar och linoljefärger från Kulturarvet gör att det genuina intrycket förstärks.

Huvudbyggnaden är renoverad med varsam hand och hjärtat i stugan är den murade eldstaden som både ger värme och en extra mysfaktor. Förutom braskamin så finns även grill och vedspis. Synliga takåsar i storstugan är ett trevligt inslag och från matplatsen har man en hänförande utsikt över Drommen. Stugan rymmer även hall, kök, toalett och två sovrum. En stor altan sträcker sig från entrén till gavelsidan mot söder. Här finns plats för både utemöbler och solstolar.

Bastubyggnaden är uppdelad i en relax och en bastu med duschutrymme. Bastun rymmer två bastulavar och genom fönstret kan man beskåda naturen medan kroppen vilar ut efter en härlig dag på fjället. Relaxdelen rymmer även en extra bädd om det skulle behövas.

Gäststugan är ett mysigt kryp in för den som vill hysa in sig som gäst och här finns plats för dubbelsäng samt ett mindre bord och fåtölj. Här sover man gott med naturen in på knuten.

Här finns även ett större förråd med gott om plats för skidor, pulkor och verktyg. Den andra dörren på förrådet tar er in till vedboden.

Restaurang finns i Fjällhalsen och till Bydalen är det endast 3 km med bil där Bydalens Wärdshus finns. I Höglekardalen finns också ett värdshus som erbjuder det mesta. Förutom god mat, med allt från dagens stora buffé till festmåltider finns här reception, skipassförsäljning, livsmedelsbutik, konferens samt skidshop/skiduthyrning- allt i samma byggnad.

Ta chansen att bli ägare till ett riktigt smultronställe i den Jämtländska fjällvärlden med riktiga naturupplevelser året runt!

Marcus Ahlqvist
Ansvarig mäklare

Marcus Ahlqvist

Kontakta mig om du är intresserad av liknande fritidshus till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område

Vägbeskrivning

Åk E14 mot Åre och sväng av mot Hallen. När ni är framme i Hallen svänger ni av mot Bydalen.Väl framme i dalen svänger ni av Bydalsvägen till höger ca 1,5 km innan Bydalen. Följ serpentinvägen tills ni kommer fram till en vägkorsning. Där svänger ni vänster mot Solgrytans stugområde. Sedan följer ni vägen fram tills ni ser en svart stuga med rundad form i en kurva. I kurvan kan man ta av till höger och där finns en stor parkering. Ett stenkast från parkeringen ligger stugan. Välkomna!