Brunnsgränd 16B, Centralt

Slutpris

1 675 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Brunnsgränd 16B, Centralt (Östersund)

Rymlig 4:a med hiss och inglasad balkong! - Centralt läge.

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  4 r.o.k.
 • Boarea
  103 m²
 • Våningsplan
  2 av 5
 • Månadsavgift
  6 099 kr

Välkomna till BRF Brunnsgården med hus som byggts 1999/2000 och där hela bostaden och föreningens fastighet är i gott skick. Samtliga rum har parkettgolv och ljusa moderna ytskikt. Tack vare hörnläget finns flera extra fönster i vardagsrummet som ger ett generöst ljusinsläpp även från husets gavelsida. Den öppna planlösningen och det stora fönsterpartiet i vardagsrummet skapar ett härligt ljus och rymd i hela bostaden. Vardagsrummet är närmare 40 kvm stort och har gott om plats för både soffmöbler och en stor matmöbel. Köket har modern och mycket trivsam inredning med fräscha vita köksluckor och erbjuder plats för både matbord och kökssoffa. Samtliga sovrum är väl tilltagna, det största med utgång till den inglasade balkongen. Det fräscha badrummet är helkaklat med dusch, tvättmaskin & torktumlare. Fönsterbänkar i påkostat utförande av slipad sten. Förråd och tvättstuga finner ni praktiskt beläget i markplan på huset dit hissen tar er från lägenhetens våningsplan.

Den härliga inglasade balkongen med trätrall är ett fantastiskt uterum som nyttjas stora delar av året. Här finns goda möjligheter att odla några tomatplantor om så önskas. Tack vare inglasningen kan man njuta av utsikten över den välskötta innergården till långt in på höstkanten!

Välkomna att anmäla er till visning!

Storsjömäklarna

Kontakta oss om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Område

I närheten

I Östersunds centrum finns allt inom bekvämt avstånd. Här finns en livskraftig stadskärna med butiker och företag för alla smaker. Flera populära cafeer och restauranger. Välsorterade matbutiker. Till strandpromenaderna vid Storsjön är det bara några få kvarter. Där finns också båthamnen, välbesökt sommarrestaurang och badhusparken att njuta av både sommar och vintertid.