Färgargränd 1, Lugnvik

Slutpris

900 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Färgargränd 1, Lugnvik (Östersund)

Rymlig 2:a i mycket bra läge högst upp i huset!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  2 r.o.k.
 • Boarea
  61 m²
 • Våningsplan
  7 av 8
 • Månadsavgift
  3 729 kr

Välkommen upp med hissen till våning 7 och en kort loftgång med bara två dörrar! Här hittar du en rymlig och välplanerad 2:a med ljusa ytskikt och härlig utsikt mot Frösön och Storsjön!

Direkt i entrén finns plats för hatthylla, medan den inre delen av hallen erbjuder ytterligare förvaring med två dubbla garderober. Köket är stort och har bra med både förvaring och arbetsyta. Det är ljusa köksluckor och för hemmakocken finns alla förutsättningar med fullhöjds kyl och frys. Bra plats för matgrupp precis vid fönstret. Även vardagsrummet känns rymligt och lättmöblerat, och de stora fönstren släpper in gott om dagsljus! I sovrummet är det lätt att finna harmoni, med det mörka golvet och vita väggarna tillsammans med en svartvit fondvägg. Här finns utgången till den inglasade balkongen som byggdes ut till en mycket bra storlek 2018. Det är härlig utsikt över de andra hustaken, både mot Frösön och Storsjöns böljande vatten. Solen njuter man av här från mitt på dagen till sen kväll!

I Lugnvik bor man med närhet och bra förbindelser till stan i en stabil förening med bra gemensamma lokaler såsom gym, bastu, samlingslokal, gästrum och snickarbod.
Varmt välkommen att boka din visningstid redan nu!

Sara Näslund
Ansvarig mäklare

Sara Näslund

Kontakta mig om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område