Frösövägen 23, Frösön

Slutpris

4 250 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Frösövägen 23, Frösön (Östersund)

Unik lägenhet som har allt!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  3 r.o.k.
 • Boarea
  118 m²
 • Våningsplan
  3 av 3
 • Månadsavgift
  5 482 kr

Välkomna till Frösön och denna lägenhet som är något utöver det vanliga som ytterst sällan kommer ut på marknaden. Här är bostaden där ni kan njuta av en makalös utsikt över Storsjön mot Brunfloviken, Östersund och sundet mot Lugnvik. Det gör ni på en stor möblerbar balkong som har glaspartier från golv till tak samt dörr till den öppna delen av balkongen där ni kan koppla av när vädret tillåter. Lägenheten har en mycket hög standard och moderna lösningar.

Redan i entrén så kommer ni att känna att det här är något alldeles extra och något att trivas och umgås i. Bostaden har representativ öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med generösa fönsterpartier som ger ett fantastiskt ljus och har en underbar utsikt mot tre väderstreck. Braskamin står centralt och bidrar till både trivsel och mysfaktorn. Kök från Ballingslöv med moderna påkostade vitvaror. Plats för stort matbord vid fönster mot Storsjön. Utgång till inglasad altan samt dörr till öppen del där ni kan grilla ljumma sommarkvällar. Master bedroom har utgång till balkong mot sydväst och garderobsvägg för praktisk förvaring. Stort exklusivt badrum med bastu samt tvättstuga. Sovrum/ arbetsrum som kan göras om till två sovrum. Hall med skjutdörrsgarderober. Carport ingår.

Här bor ni i härlig miljö med all service inom bekvämt avstånd. Gångavstånd till stadskärnans utbud av butiker och restauranger.

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område