Färgargränd 2, Lugnvik

Slutpris

520 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Färgargränd 2, Lugnvik (Östersund)

Mycket trevlig lägenhet i bra skick med inglasad balkong.

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  1 r.o.k.
 • Boarea
  43 m²
 • Våningsplan
  3 av 7
 • Månadsavgift
  2 973 kr

I Lugnvik ligger denna renoverade och välplanerade bostadsrätt som har allmänt fräscha ytskikt och stamrenoverat badrum. Ljust och välutrustat kök som har fönster mot entrésidan. Vardagsrum som har bra ljus och utgång till inglasad möblerbar balkong med skjutbara glaspartier och trevlig utsikt över området och mot Frösön. Lägenheten har enhetligt laminatgolv i kök, vardagsrum och hall. Det är endast fem kilometer till stadskärnan med all tänkbar service.

Kök med ljusa luckor och gott om förvaringsutrymmen. Köket är utrustat med kombinerad kyl/ frys, spis, köksfläkt och diskmaskin. Renoverat vardagsrum som har plats för säng, soffa, bord och matplats. Stamrenoverat badrum, från -16, som har våtrumsmatta och väggmatta. Utrustat med duschvägg. Hall med bra utrymme för ytterkläder. Förråd och tvättstuga i källaren. I föreningen finns tvättstuga, träningslokal, bastu, samlingslokal och övernattningsrum.

Här bor du i ett lugnt område med närhet till stadskärnan som du når med cykel via expresscykelväg eller med bra bussförbindelser. Du har ett stenkast till matvaruaffär, pizzeria, strövområden, elljusspår och en kort promenad ner till Storsjön. På vägen in till Östersund har du fotbollsarena, skidstadion och arena för ishockey, gymnastik och bandy.

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område