Hovslagargränd 1, Körfältet

Slutpris

695 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Hovslagargränd 1, Körfältet (Östersund)

Välplanerad etta med renoverat badrum - Bredband ingår!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  1 r.o.k.
 • Boarea
  46 m²
 • Våningsplan
  1 av 3
 • Månadsavgift
  2 551 kr

Nu har du chansen att bli ägare till en riktig pärla på Körfältet med reparationsfond på över 8.000kr. Perfekt som första bostad eller kanske som övernattningslägenhet? Praktiskt beläget en trappa ned i huset med insynsskyddat läge mot skogsdunge. Helkaklat och påkostat badrum med kakel och klinker med moderna färgval som även är utrustat med med tvättmaskin. Lägenheten är mycket välplanerad med goda förvaringsmöjligheter i klädkammare och rymligt kök med gott om förvaring i skåp och lådor samt utrymme till matplats för fyra personer samt ett rymligt allrum med praktisk sovalkovsdel och utgång till balkong mot öster. Belägen i stabil och välskött förening där bredband ingår i avgiften.

HSB Hovslagaren är en bostadsrättsförening med bra gemensamma utrymmen som vallarum, vävstuga, samlingslokal där gäster kan övernatta, cykelrum, grovtvättstuga och tvättstuga. På Körfältet finns bensinmack med livsmedelsbutik, närhet till Lillänge handelsområde, motions- och skidspår samt campusområdet. Östersunds centrum nås bekvämt med cykel, promenad eller flertalet bussavgångar.

Välkommen på visning!

Storsjömäklarna

Kontakta oss om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Område