Taptogränd 16

Slutpris

950 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Taptogränd 16 (Östersund)

Renoverad gavellägenhet med ett kök som har karaktär!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  2 r.o.k.
 • Boarea
  62 m²
 • Våningsplan
  2 av 2
 • Månadsavgift
  3 540 kr

Välkommen till en stilrent renoverad 2:a i gavelläge på Körfältet!

Den rymliga lägenheten har ett genomgående tema och stil på väggar, golv och inredning. Den snygga parketten följer genom kök, hall, sovrum och vardagsrum. Ljusgrå tapeter i hela lägenheten, med en lite mörkare tom i sovrummet. Köket är rymligt med bra förvaring och plats för matbord för 4-6 personer! Fullhöjds kyl och frys, liksom diskmaskinen, är inbyggda bakom köksluckor och det ger ett enhetligt uttryck till de karaktärsstarka, svarta luckorna. Ljusa bänkskiva och väggar kompletterar bra i färgsättningen. Maten lagar du sedan smidigt på induktionshällen samt i inbyggnadsugnen och inbyggnadsmicron. I den rymliga hallen finns bra med plats för avhängning med även en klädkammare för ytterligare förvaring. Sovrummet är vilsamt med grå tapeter och en vitmålad liggande träpanel som fondvägg. I vardagsrummet möblerar du lättsamt med soffmöbel, men även en matgrupp får plats om så önskas. Utgång till balkongen som har sol under hela eftermiddagen och kvällen. Äldre badrum med badkar.

På Körfältet bor du med närhet till mycket såsom Lillänge köpcenter och Tegelplan, samtidigt som Östersund centrum och Campus endast är ett par kilometer bort. I Brf Kusken finns
tvättstuga, grovtvättstuga, gästrum med plats för fyra personer, uteplatser, hobbyrum, cykelrum, kabel-TV m.m. I mitten på varje gård finns det lekplatser för det yngre med bland annat rutschkanor och sandlådor.

Sara Näslund
Ansvarig mäklare

Sara Näslund

Kontakta mig om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område