Storsjöstråket 14, Storsjö Strand

Slutpris

2 510 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Storsjöstråket 14, Storsjö Strand (Östersund)

Bostad vid Storsjöns strand som har unika egenskaper och fantastiskt läge!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  2 r.o.k.
 • Boarea
  69 m²
 • Våningsplan
  2 av 3
 • Månadsavgift
  3 554 kr

Nu kan vi med glädje presentera ytterligare en av bostadsrätterna på Storsjö strand som har unika egenskaper och karaktär med stort fokus på kvalité! Bostaden har tre praktiska uteplatser som är användbara både för avkoppling och för lämplig möblering samt förvaring. Planlösningen är mycket genomtänkt där ni har öppna ytor i sällskapsutrymmena med en härlig rymd och atmosfär. Generösa fönsterpartier ger mycket bra ljusinsläpp och en trevlig utsikt. Storsjö strand är en unik plats som erbjuder ett kvalitativt boende. Här följer du årstidernas växlingar på nära håll och varje dag börjar med att du bjuds på en vacker utsikt mot Storsjöns vatten.

Välkomna in i bostaden som direkt från hallen öppnar upp sig med ett fantastiskt ljus som strömmar genom lägenhetens stora fönsterpartier. Utanför entrédörren har ni en egen unik uteplats som är användbar för förvaring av era personliga tillhörigheter som ni inte vill ta in i bostaden. Kök och vardagsrum har en öppen ljus planlösning med en bardel och ett arbetskök där allt finns inom bekvämt avstånd både för trevliga middagar och förvaring. Möblerbar härlig altan mot Storsjön och den välplanerade innergården. Här kommer ni att kunna njuta av lugnet och mycket sol under eftermiddagen. Det blir en oas att trivas på. På den inglasade balkongen mot stadens centrala delar kommer ni med glädje avnjuta frukosten och kanske i sällskap men någon av era bästa vänner. Rymligt sovrum med skjutdörrsgarderober. Stilrent badrum som har klinker, golvvärme och helkaklade väggar. Utrustat med duschvägg med glasskiva. I hallen är det skjutdörrsgarderober och bra utrymme för ytterkläder.
Här bor ni centralt i Östersund vid Storsjöns strand i anslutning till stadens puls och hela utbudet av butiker, restauranger samt annan service.

Detta är en drömlägenhet som har en genomtänkt, stilren planlösning och materialval. Kort sagt något helt unikt för Östersund.

Välkomna på visning.

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område