Norra Strandvägen 16 C, Frösön - Hornsberg

Slutpris

1 650 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Norra Strandvägen 16 C, Frösön - Hornsberg (Östersund)

Rymlig trea med Storsjön in på knuten!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  3 r.o.k.
 • Boarea
  76 m²
 • Våningsplan
  1 av 3
 • Månadsavgift
  3 778 kr

Med ett sjönära läge hittar ni denna trivsamma gavellägenhet med fönster i tre väderstreck. Bara en halv trappa upp i en populär förening.

Vi välkomnas in i en rymlig hall med klinkergolv och med goda avhängningsmöjligheter för ytterkläder och skor. Köket som mestadels går i vitt har ett stort fönster som ger ett härligt ljusinsläpp och utsikt över innergården. Här kan 4-6 personer sitta och njuta av mat och umgänge medan solen går ner bakom berget.

I vardagsrummet med parkettgolv finns ett generöst fönsterparti som ger ett fantastiskt ljusinsläpp och utsikten över Storsjön ter sig som en tavla genom fönstret på rummets ena vägg. Här kan man lugnt sitta och njuta av utsikten som växlar med årstider, väder och vind.

Lägenheten har två sovrum, det största av dem har gott om plats för dubbelsäng samt sängbord och har fyra inbyggda garderober. Härifrån når du även lägenhetens balkong med utsikt över innegården. Från mitt på dagen till tidig kväll kan ni sitta här och njuta av solen. Det andra sovrummet bjuder på en mindre klädkammare och härlig utsikt över Storsjön. Badrummet är helkaklat och utrustat med badkar och tvättmaskin.

Till lägenheten hör två förråd och i föreningen finns motionsrum, bastu, däckgarage och ett övernattningsrum som kan hyras för en mindre penning. Ledigt kallgarage eller p-plats med motorvärmarstolpe finns för närvarande.

Under sommaren finns en gräsbeklädd innergård med trädgårdsmöbler och grill under tak och för småttingar med spring i benen finns lekplats med gungor, sandlåda och lekstuga. Området är lummigt och har flera stora grönområden att strosa eller leka på. Via ett härligt promenadstråk kan du ta dig utmed vattnet hela vägen till Frösöstrand. Surfbukten är ett populärt tillhåll för många som ligger inom bekvämt avstånd. Här finns möjlighet att ta en fika i deras café eller varför inte testa att åka wakeboard, gå på slackline, hyra kajak, eller bada och hoppa från hopptorn. Vill ni istället njuta av en milsvid vy eller fjällutsikt kan ni ta er rakt upp på Frösöberget eller runt det om ni önskar ta en lite längre promenad. För den som Här bor man med naturen inpå knuten men samtidigt med bekvämligheter som restaurang och förskolor på några hundra meters avstånd. På tjugo minuter kan du även promenera in till Östersunds centrum och ta del av allt som det har att erbjuda.

Välkomna på visning!

Marcus Ahlqvist
Ansvarig mäklare

Marcus Ahlqvist

Kontakta mig om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område