Rådhusgatan 95 C, Söder

Slutpris

1 055 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Rådhusgatan 95 C, Söder (Östersund)

Trevlig tvårummare i populär förening!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  2 r.o.k.
 • Boarea
  58 m²
 • Våningsplan
  2 av 3
 • Månadsavgift
  2 941 kr

Med perfekt läge på söder där bra service i området och smidiga bussförbindelser förgyller tillvaron finner ni denna praktiskt planerade lägenhet.

Denna trivsamma tvårummare med låg avgift där både el och bredband är inkluderat, i populära HSB Stenbiten, erbjuder ett trevligt kök med burspråk intill matplatsen och kaklat badrum som är förberett för tvättmaskin. Från det rymliga vardagsrummet når ni dessutom lägenhetens trevliga balkong med utsikt över innergården och härlig eftermiddags- och kvällssol. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och byrå samt en stor skjutgarderob. Hallen har både garderober och överskåp som underlättar förvaringen.

Här bor man bekvämt med mycket goda kommunikationer med bussar (2:an, 6:an och 8:an) som trafikerar Rådhusgatan. Bra utbud av restauranger längs Rådhusgatan och nära till matvarubutiker (Lidl och Willys). Det finns cykelbana som går in till stan. Vill man promenera finns det fina strövområden nere vid Minnesgärdet där man också når Sverigeleden.

Marcus Ahlqvist
Ansvarig mäklare

Marcus Ahlqvist

Kontakta mig om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område

I närheten

Här bor man bekvämt med mycket goda kommunikationer med bussar (2:an, 6:an och 9:an) som trafikerar Rådhusgatan. Bra utbud av restauranger (Thairestaurang och flera pizzerior) och nära till matvarubutiker (Lidl och Willys). Det finns cykelbana som går in till stan eller bort till Torvalla. Vill man promenera finns det fina strövområden nere vid Minnesgärde där man också når Sverigeleden.