Krondikesvägen 58A, Blomängen

Slutpris

1 450 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Krondikesvägen 58A, Blomängen (Östersund)

Renoverad och välskött 3:a med balkong bara att flytta in i!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  3 r.o.k.
 • Boarea
  76 m²
 • Våningsplan
  2 av 3
 • Månadsavgift
  3 847 kr

Välkommen in i ert nästa boende! Nu kan vi presentera en lägenhet som bjuder in till lugn och ro och att bara leva i. Lägenheten är genomtänkt med neutrala färgval där er stil och möbler är lätta att passa in. Renoverat kök med släta, vita luckor och vitvaror i rostfritt som matchar de eleganta handtagen på skåp och lådor. Det finns en bra plats för matbord som rymmer 4-6 personer. I det rymliga vardagsrummet är det lätt att trivas och ni får en fin närhet till utemiljön tack vare balkongen, där ni med fördel njuter av morgonkaffet i solen. De båda sovrummen är i bra storlek med ljusa väggar och ekparkettgolv. Det mindre sovrummet har en generös klädkammare med gott om hyllor samt en garderob, medan det stora sovrummet är inrett med en stor skjutdörrsgarderob. Hallen är rymlig och välkomnande med snyggt klinkergolv vid entrén. Badrummet är halvkaklat i vitt. Till lägenheten hör även ett förråd samt matkällarförråd.

I bostadsrättsföreningen finns flera toppfräscha tvättstugor, men också många andra lokaler såsom bakstuga, kvarterslokal, övernattningsrum, gym och bastu. Föreningen är välskött med stabil ekonomi och har väl omhändertagna byggnader. På innergårdarna trivs ni i goda grannars lag kring grillplatserna, där det under sommaren finns utemöbler. För barnen finns det två lekplatser inom området.

Ta chansen att kliva in i ett mycket bekvämt boende!

Sara Näslund
Ansvarig mäklare

Sara Näslund

Kontakta mig om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område