Vickervägen 20, Lillsjön

Slutpris

705 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Vickervägen 20, Lillsjön (Östersund)

Rymlig 1,5:a med inglasad balkong i populära HSB Lillsjön!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  1,5 r.o.k.
 • Boarea
  43 m²
 • Våningsplan
  2 av 2
 • Månadsavgift
  1 996 kr

Välplanerad och rymlig lägenhet på 43 kvm med inglasad balkong, sovalkov och klädkammare! På andra våningen med egen entré via loftgången finns nu möjligheten att förvärva en både stor och liten lägenhet på samma gång! Låg månadsavgift gör bara boendet bättre. Både garage och p-plats finns ledigt!

Hallen är rymlig med bra förvaring i två höga garderober och ett städskåp. Till detta finns även en klädkammare som skulle kunna nyttjas till kontor om så önskas. Vidare finns en liten sovalkov med egen dörr och ett litet fönster som släpper in dagsljuset från vardagsrummet. I öppen planlösning finns ett arbetskök, vardagsrum och matplats. Och för att ytterligare förstärka känslan av att det är en stor lägenhet så finns en rymlig inglasad balkong med bästa solläge.

I Lillsjön bor du bekvämt med närheten till naturen, preparerade motionsspår sommar som vinter, badplats och fågelskådning. Samtidigt som det även finns Hälsocentral, grundskola, öppen förskola, kyrka, pizzeria m.m. Till centrala Östersund finns goda kommunikationer, busshållplats finns ute på gatan. Välkommen att boka in din visningstid!

Sara Näslund
Ansvarig mäklare

Sara Näslund

Kontakta mig om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område

I närheten

HSB Lillsjön är en välskött bostadsrättsförening som är belägen i östra Odensala, en stadsdel med goda kommunikationer med Östersunds centrum genom busslinje 2 och 4 samt nattbuss. Bostadsområdet gränsar till den verkliga naturen och Lillsjön med badplats och fågelskådning. För motionsfantasterna finns flera av kommunens preparerade skid- och löpspår strax intill. I det absoluta närområdet finns Hälsocentral med distriktsläkarmottagning, mödravård och barnavårdscentral, sjukgymnastik och apotek. Här finns även pizzeria, två daghem, två öppna förskolor, äldreboende, kyrka och grundskolans alla nivåer.