Näldenvägen 13A, Nälden

Slutpris

150 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Näldenvägen 13A, Nälden (Krokom)

Trivsam 2-rumslägenhet i Nälden!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  2 r.o.k.
 • Boarea
  56 m²
 • Våningsplan
  2 av 3
 • Månadsavgift
  3 967 kr

Välkommen till ett fint boende i bra läge centralt i Nälden. Interiören följer samma svart-vita grafiska linje genom hela lägenheten.

Redan i hallen möts du av ett stilrent mörkgrått laminatgolv som även återkommer på väggen bakom den specialgjorda hatthyllan. Bra med plats för ytterligare förvaring tack vare två inbyggda garderober några steg längre in i hallen. I det praktiska köket går de släta luckorna i vitt och harmonierar bra med samma mörka golv, som även vid matplatsen utgör en läcker väggdetalj. I det rymliga vardagsrummet ligger ett ekfärgat laminatgolv, väggarna är vita samt en handmålad fondvägg i svart och guld. På balkongen njuter ni av solen under största delen av dagen. Sovrummet känns vilsamt med ekfärgat golv och vita väggar. Bra med klädförvaring i de inbyggda garderoberna. Vägg i vägg med sovrummet finns badrummet som är kaklat i vitt och erbjuder avslappning tack vare badkaret. Detta är en väl avvägd lägenhet med enhetlig stil rakt igenom.

I Nälden bor du med gångavstånd till det mesta, såsom mataffär, restaurang och skola. Östersund når du med bil på en halvtimme.

Varmt välkommen med din visningsanmälan!

Sara Näslund
Ansvarig mäklare

Sara Näslund

Kontakta mig om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område