Vålådalsgränd 25, Torvalla

Slutpris

800 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Vålådalsgränd 25, Torvalla (Östersund)

Ljus 3:a med inglasad balkong

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  3 r.o.k.
 • Boarea
  84 m²
 • Våningsplan
  2 av 5
 • Månadsavgift
  4 867 kr

Välkommen till en ljus och rymlig 3:a med inglasad balkong som erbjuder kvällssol. Lägenheten är belägen i barnvänligt och omtyckt bostadsområde.

När ni kliver in genom entrén möts ni av en välkomnande hall med garderobsvägg som är praktiskt placerad precis vid dörren. Ett ljust och lättarbetat kök som har plats för stort matbord vid fönster mot lugn innergård. Vita köksluckor, stilren arbetsbänk i ek och gott om förvaringsutrymmen. Ett tilltalande vardagsrum med ekparkettgolv och generösa fönsterpartier som ger bra ljus och här ryms både släkt och vänner. Utgång till den möblerbara och inglasade balkongen där ni kan koppla av i sommarvärmen, balkongen har skjutbara fönsterpartier som gärna står öppna under hela sommaren och erbjuder eftermiddags och kvällssol. På balkongen får ni plats med stort matbord där man gärna umgås. Lägenhetens två sovrum är rymliga och dubbelsängen kan placeras i det rum man önskar. Ett ljust badrum med duschhörna och tvättmaskin.

Brf Tårtan är en stabil förening och det är inte planerat något avgiftshöjning eller större renovering under 2020. I avgiften ingår både bredband och Ip-telefoni. I närområdet finns flera skolor och förskolor och härifrån är det ca 1 km med fina promenadstråk till Torvalla centrum där affär, skola, fritidsgård, bibliotek, pizzeria, frisör, sporthall och post finns. Bra bussförbindelser finns till Östersunds centrum. I föreningen finns två tvättstugor, gym, bastu, uthyrningslägenhet och samlingslokal att hyra. Till lägenheten hör ett stort förråd i markplan.

Välkomna på visning!

Storsjömäklarna

Kontakta oss om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Område

I närheten

Torvalla är en stor stadsdel ca 7 km söder om Östersunds stadskärna. Området är till stor del uppfört under 1980- och 90-talet och har fina strövområden och gångvägar, elljusspår och stora bevarade natur- och skogsområden. Bra med bussförbindelser, här passerar stadsbussarna 4 och 6 och det finns ett flertal grundskolor och dagis, välsorterad livsmedelaffär, hälsocentral, kyrka, frisör samt ett antal detaljhandlare inom möbler och inredning.

Lokalt i området finns med gångavstånd ett flertal förskolor, skola årskurs 1-5 samt skola årskurs 6-9. Närhet till flers fotbollsplaner och strövområden. I bekvämt avstånd finns också Odensala Sportfält med ett flertal fotbollsplaner samt inomhushall.