Faktorvägen 5, Torvalla / Skogsmon

Slutpris

3 850 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Faktorvägen 5, Torvalla / Skogsmon (Östersund)

Nyproducerad enplansvilla av hög kvalitet med fyra sovrum, två badrum, bergvärme och fiber!

  • Typ
    Friliggande villa
  • Tomtarea
    907 m²
  • Driftskostnad
    29 400 kr/år

Vi har det stora nöjet att presentera en rymlig & nybyggd enplansvilla på 160 kvm av absolut högsta klass i Skogsmon. Omgivningarna är trivsamma och barnvänliga med närhet till skogen & skola samt förskola rakt över gatan. Driftskostnaderna blir låga med bergvärme och modern FTX- ventilation med värmeåtervinning. Här är det bara att flytta in och njuta av ett bekymmerslöst boende redan från dag ett! Fiber är såklart indraget, huset är målat, gräsmattan är sådd och uppfarten är grusad.

Modern och öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Köket har fantastiska ytor och är mycket väl utrustat. Här finns exempelvis induktionshäll, mycket påkostad bänkfläkt och köksö. Köket bjuder verkligen in till social matlagning! Ett rum som bara väntar på kreativa helgmiddagar och god vardagsmat!

Det välplanerade vardagsrummet har en härlig rymd tack vare ryggåstaket och det finns utrymme för både mys i soffan och middagsbjudningar vid matplatsen. Från vardagsrummet finns snabb tillgång till altanen som har ett skyddat och soligt läge! Ljusinsläppet här är verkligen något utöver det vanliga med de stora fönsterpartierna.

Villan väntar på dig som vill leva ett bekvämt familjeliv med fyra väl tilltagna sovrum & allt i samma plan med genomgående vacker ekparkett. Välplanerat och genomtänkt med dubbla badrum där det ena har dusch och det andra har badkar, perfekt för hela familjens behov och önskemål.

Det väl tilltagna varmbonade dubbelgaraget på 60 kvm är verkligen pricken över i:et. Med dubbla fjärrstyrda garageportar och vattenburen golvvärme som även det värms upp via kulvert till husets bergvärmepump. Här ryms familjens båda bilar och ytterligare mycket praktisk plats för förvaring finns i garagets förrådsdel.

Med skogen som granne finner ni lätt nya promenadstråk och barnen nya kojbyggarplatser. I närheten erbjuder Torvalla centrum en hög servicenivå med bland annat matvarubutik, skola, familjecentral, pizzeria & bibliotek.

Att vara befriad från fastighetsavgift i 15 år är ytterligare en av fördelarna med att köpa nybyggt hus!

Välkomna med er intresseanmälan redan nu!

Storsjömäklarna

Kontakta oss om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Område