Lottgatan 21, Odenslund

Slutpris

3 900 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Lottgatan 21, Odenslund (Östersund)

Fastighet med bästa läge som erbjuder fantastiska utrymmen för hela familjen.

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  228 m²
 • Tomtarea
  895 m²
 • Driftskostnad
  36 900 kr/år

Med bästa läge i populära Odenslund ligger denna friliggande villa som har fantastiska sällskapsutrymmen där både familj och vänner kan umgås samt att här har ni tillgång till stora praktiska utrymmen för förvaring och möjlighet till arbetsplats på hemmaplan. Bostadshuset har genomgått betydande förbättringar för att skapa ett smakfullt och modernt boende. Här bor ni granne med populär förskola och skola.

Entréplanet har kök med både köksö och matplats. Matsalsrum och vardagsrum som blir en naturlig samlingspunkt där ni kan umgås med både släkt och vänner. Vardagsrummet har möblerbar balkong. Mot utbyggd del finns bra kontorsrum, toalett och tvättstuga med extra entré mot den stensatta uppfarten. Övre plan har fyra rymliga sovrum och stort allrum där familjen kan samlas för mysiga hemmakvällar. Utgång till balkong med eftermiddagssol och utsikt över Storsjön. Badrummet på entréplanet har duschhörna och badrummet på övre plan har både dusch och badkar. Källarplanet har garage med automatisk port, bastu och gott om förrådsutrymmen. Bostadshuset har genomgått betydande förbättringar som omdränering av källaren, tilläggsisolering och ny panel, byte fönster, fjärrvärme och installation av till-/ frånluftsventilation med värmeåtervinning.

Här bor ni på lugn gata i lummigt område som har gångavstånd till förskola och skola. Odenslund har flera parker för lek och avkoppling samt bra promenadstråk i trivsam miljö. Det är gångavstånd till Östersunds centrum med bra cykelvägar och bussförbindelser i linjetrafik.

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område

I närheten

I Odenslund bor ni i mycket attraktivt område i uppväxt miljö med stora grönområden och härliga promenadstråk. Närhet till Tegelplan med välsorterad matbutik, gym, restaurang och café. I området finns grundskola, fritids samt förskolor. Bra förbindelser till centrum med både cykel och buss. Gångavstånd till universitetet och Östersunds centrum.