Silvanusvägen 43, Byskogen

Slutpris

4 325 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Silvanusvägen 43, Byskogen (Krokom)

Stilrent renoverad & välplanerad enplansvilla med barnvänligt läge!

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  158 m²
 • Tomtarea
  1 126 m²
 • Driftskostnad
  41 618 kr/år

Välkomna till er framtida drömbostad i barnvänliga Byskogen! Här på lugn gata finner ni 158 mycket väldisponerade och lättillgängliga kvadratmeter i denna stilrent renoverade enplansvilla med fyra sovrum och dubbla renoverade badrum. Här får barnen sitt lystmäte på lugn gata perfekt för cykelturer och lekar samt dessutom med mycket praktisk närhet till både skola, förskola, fotbollsplan och skridskobana. Närhet till Storsjön där ni njuter av bad sommartid och skridsko eller skidturer om vintern är ytterligare en av denna bostads många fördelar.

Välkomnande entré under tak där ni sedan kliver över tröskeln till denna mycket välplanerade villa med en fantastiskt social planlösning där gott om utrymme för att umgås i familj och goda vänners lag erbjuds. Braskaminens centrala placering sprider en härlig värme och den vattenburna golvvärmen ger en behagligt jämn inomhustemperatur och värmer gott under fötterna. Här är stilrent och modernt renoverat och det större badrummet med sina sobra färgval i grått och vitt är genomtänkt och påkostat med både takdusch, modernt fristående badkar och exklusiv vägghängd wc för enkel städning.

Med fyra sovrum och härliga sällskapsytor finns här perfekt förutsättningar för hela familjen att trivas. Välplanerat med klädkammare till de två större sovrummen och garderober i de mindre sovrummen. I anslutning till hallen och de två mindre sovrummen finns ytterligare ett renoverat, helkaklat badrum med dusch och moderna färgval. Med fyra altandörrar flyttar livet enkelt ut till tomt och altan när vädret tillåter. Altanen som sträcker sig längs stora delar av huset både med och utan tak ger mycket goda förutsättningar till att både njuta av solens varma strålar och vid behov söka skydd i skugga. För den odlingsintresserade finns här goda förutsättningar med bra solläge på den lättskötta tomten med äppelträd, hallonbuskar, jordgubbsland och odlingslådor.

Som boende i familjära Byskogen löser ni enkelt ett medlemsskap i villaförening som sköter gemensam brygga vid Storsjöns strand, fotbollsplan sommartid och skridsko/hockeyplan vintertid. Dessutom finns här vintertid en plogad skridskobana på Storsjöns is från Byskogen till Birka. Mycket goda bussförbindelser från Ås till Östersund och Krokom men även fina och snabba cykelvägar. I Byskogen finns Sånghusvallens nybyggda skola med årskurser F-6 och kommunal förskola i anslutning samt föräldrakooperativet Galaxen i närheten. Ås skola har nyligen byggts ut och har årskurser F-9 med ca 500 elever och flera fritidsavdelningar. I centrala Ås finns även kommunal förskola och personalkooperativet Hjärtat samt vid Birka Strand finner ni föräldrakooperativet Solägget. Närhet finns till elljusspår att nyttja både sommar som vinter både i Ås och Lugnvik och en 18-håls golfbana finns i Krokom. För möjlighet till båtplats finns till exempel Ås båthamn att tillgå.

Välkomna att anmäla er på visning!

Storsjömäklarna

Kontakta oss om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Område