Prästgatan 65 A, Centralt

Slutpris

4 500 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Prästgatan 65 A, Centralt (Östersund)

Totalrenoverad paradvåning.

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  5 r.o.k.
 • Boarea
  166 m²
 • Våningsplan
  1 av 4
 • Månadsavgift
  7 029 kr

Välkomna till byggmästare Hellströms unika sekelskiftesvåning som omsorgsfullt renoverats in i minsta detalj för att återskapa och framhäva alla tidstypiska detaljer, utan att göra avkall på modern funktionalitet. Här finns sällskapsytor som är mer generösa än de flesta villor och därtill plats för både barn och kontor. Lägenheten har en fantastisk karaktär med högt i tak och generösa fönsterpartier som ger ett underbart ljusflöde. Här bjuder du in dina vänner på fest istället för att skotta snö eller låser dörren och reser iväg utan att behöva tänka på en trädgård.

Denna paradvåning har en genomtänkt planlösning med vackra tidsenliga detaljer som ger en otrolig detaljrikedom och mycket charm. Ni välkomnas av en renoverad och förstärkt pardörr som leder in till den första hallen, belagd med klassisk matt klinker och golvvärme som snabbt torkar blöta skor och kläder.

Våningen är genomgående belagd med ett massivt, vitlutat och hårdvaxbehandlat furugolv från Föllinge. De skickliga hantverkarna har återskapat de ursprungliga detaljerna i lägenheten, såsom en fris som följer väggarna samt rekonstruerat den höga golvsockel som hör till lägenheten. I matsalen sitter vackra väggspeglar och en tidstypisk jugendtapet. Här är ingenting lämnat åt slumpen.

Matsalen och vardagsrummet ligger i fil och rymmer stora sällskap i en pampig atmosfär. Insynen är begränsad tack vare omgivande bebyggelse och ett högt läge i förhållande till Prästgatan.

Köket är modernt, men byggt i tidstypisk stil, och är utrustat med en exklusiv spis från ILVE, en specialdesignad fläktkåpa och granitskiva från Granit & Form. Ett rymligt skafferi med platsbyggt hyllsystem och frys ligger i direkt anslutning. Köket nås också från den köksentré som vetter mot innergården. Praktiskt vid storhandling. I anslutning till den finns även ett av lägenhetens två stora källarförråd.

Master bedroom har eget badrum och walk-in-closet med två avdelningar. Badrummet har alla bekvämligheter som inbyggt badkar, golvvärme, dubbla handfat samt tvättmaskin och torktumlare. Gästbadrummet är utrustat med exklusivt porslin och dusch. Liksom i hallen ligger här vacker Höganäsklinker.

Här bor ni i centrala Östersund med gångavstånd till all tänkbar service. Ni har Österängsparken som granne med fantastisk utsikt över Storsjön och Oviksfjällen. Gångstråk vid Storsjö Strand, kvarterskrogar, Marité, båthamn och Badhusparken.

Välkomna att anmäla er till visning.

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område