Lägdvägen 28, Lit

Slutpris

1 750 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Lägdvägen 28, Lit (Östersund)

Välplanerad villa med trivsamt läge i Lit!

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  85 m²
 • Tomtarea
  1 173 m²
 • Driftskostnad
  46 219 kr/år

I trevligt villakvarter i Lit på lugn barnvänlig gata kan vi nu erbjuda denna välplanerade villa. Modernt kök, renoverat badrum och öppen planlösning. Här bor ni med gångavstånd till förskola, skola och den allmänna service som finns i centrum.

Större renoveringar är gjorda de senaste åren såsom nytt tak och tilläggsisolerad fasad. Invändigt återstår en del saker såsom lister, dörrfoder m.m. men är i stora delar renoverat med smakfulla materialval. Entrén välkomnar med en ny ytterdörr med praktiskt kodlås och innanför entrén leder en halvtrappa upp till hallen som har plats för klädavhängning. Det är öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum och stora fönsterpartier ger ett rikligt ljusinsläpp som gör att det känns extra luftigt. Modernt kök med vit köksinredning och en köksö som skiljer av mot matplatsen. Gott om plats finns för matbord, stor soffa och tv-möbel. Längre in i hallen finns tre sovrum varav två rymmer dubbelsäng. Här finns också det renoverade badrummet som är inrett med hörnbadkar.

En trappa ner finner ni en stor gillestuga med gott om plats för soffa eller kanske pingisbord. Här finns även en öppen spis men den måste inspekteras av sotaren innan användning. Källarplanet har även en tvättstuga, toalett, pannrum och två rymliga förråd.

Tomten är gräsbeklädd och passar utmärkt för studsmatta och leksugna småttingar med spring i benen. Garaget är i enklare skick och behöver en del kärlek.

Här bor ni med närhet till centrala Lit och det utbud som finns där i form av skola F-9 och förskolor, hockeyrink, sporthall med simbassäng, slalombacke, mataffärer, hälsocentral med apotek, bensinstation, m.m. Nära till Lits camping där det finns en härlig badplats. Till Östersund är det cirka 2 mil!

Marcus Ahlqvist
Ansvarig mäklare

Marcus Ahlqvist

Kontakta mig om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område