Tångvägen 18, Odensala

Slutpris

2 800 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Tångvägen 18, Odensala (Östersund)

Stilrent & välrenoverat radhus i lugnt barnvänligt område!

 • Typ
  Radhus
 • Boarea
  142 m²
 • Tomtarea
  244 m²
 • Driftskostnad
  30 245 kr/år

Välkomna till populära, barnvänliga Odensala och detta välrenoverade radhus som erbjuder stora sällskapsutrymmen i öppen planlösning samt insynsskyddad altan mot trädgårdstomten i sydvästlig riktning. Här kan ni njuta av och umgås på stora ytor i kök, matrum och vardagsrum med mycket ljusinsläpp från generösa fönsterpartier. Modernt kök med nya vitvaror för trevlig matlagning i glada vänners lag. Möblerbar stor altan under tak samt soldäck.

Kök, matrum och vardagsrum har en öppen planlösning för trevlig samvaro med både släkt och vänner. I anslutning till köket finns en ombyggd tvättstuga som har praktisk skjutdörr. Entréplanet har badrum med klinker och golvvärme som är utrustat med duschvägg. Stor rymlig hall med bra förvaring. Övre plan erbjuder ett allrum där familjen kan koppla av och använda som spel-/ tvrum. Här finns också tre rymliga sovrum som har moderna 3-glasfönster samt nyrenoverat utbyggt badrum som har våtrumsmatta, kaklade väggar och duschvägg med vikväggar av glas. Bostadshuset har även under de senaste åren fått nytt yttertak, ny ytterdörr, nya element, nya innerdörrar samt ny elcentral med automatsäkringar. Garage finns i gemensamhetslänga.

Här bor du i barnvänligt område med gångavstånd till förskola och grundskola samt välsorterad matbutik. Närhet till Odensala sportfält med inomhushall och ett stort antal fotbollsplaner. Här har ni även anslutningsspår till milsvida välpreparerad skidspår och elljusspår. Vid närliggande populära Lillsjön finns badplats, grillplats och trevliga naturstigar. Bra bussförbindelser och cykelvägar till Östersunds centrum.

Varmt välkomna att anmäla er till visning!

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område

Vägbeskrivning

Kör till rondellen i Odensala. Sväng upp mot Odenskog, tag första till höger, sväng vänster in på Hemvägen. Tag sedan första höger in på Tångvägen. Huset är vitmålat och ligger i andra längan. Välkommen!