Tunstigen 8, Karlslund

Slutpris

5 500 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Tunstigen 8, Karlslund (Östersund)

Fantastiskt unikt bostadshus med mycket attraktivt läge!

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  170 m²
 • Tomtarea
  1 136 m²
 • Driftskostnad
  35 676 kr/år

Välkomna till mycket attraktiva Karlslund och detta fantastiska bostadshus som har en charmig och unik arkitektur i lugnt barnvänligt område med gångavstånd till Östersunds centrum. Här har ni ett bostadshus som erbjuder rymligt kök och spatiösa sällskapsutrymmen, som upptar hela det övre planet, med fantastiskt ljus från generösa fönsterpartier. Här kan ni med glädje ordna representativa bjudningar samt middagar med både släkt och vänner. I soutterängvåningen har ni två nyrenoverade badrum, familjens allrum för avkoppling, fem sovrum och gott om praktiska förvaringsutrymmen. Stor lummig uppväxt trädgårdstomt, perfekt för barnens lek och spel, samt två insynsskyddade uteplatser. Tomten ligger placerad mitt i kvarteret och nås från både Tunstigen och Björkbackavägen. Garaget ligger i slutet av Björkbackavägen och huvudentrén mot Tunstigen.

Bostadshuset har en mycket trevlig arkitektur med vackra detaljer från husets tidsepok när det uppfördes. Kök med fantastiskt ljus som har bra arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Här kan familjen med glädje laga trevliga middagar tillsammans och sitta ner vid den stora matplatsen i köket. I anslutning till köket har ni det härliga vardagsrummet och matrummet som har en öppen planlösning med tidsenliga detaljer som slipat ekparkettgolv, väggspeglar samt en fristående öppen spis, vars flammor syns åt alla håll och som bidrar till en trivsam atmosfär. Rummen har vackert ljus och utsikt, mot den lummiga trädgårdstomten, med gott om eftermiddagssol som strålar in genom de generösa fönsterpartierna. Hall med bra utrymme för ytterkläder och gästtoalett.

Souterrängvåningen har fem bra sovrum för både barn och gäster. Två renoverade badrum med kvalitetsdokument som har klinker, golvvärme och helkaklade väggar. Det större är utrustat med inbyggt badkar, separat duschhörna och en härlig bastu. Allrum för avkoppling med utgång till stenlagd altan mot trädgårdstomten. Tvättstuga med groventré som också kan användas som huvudingång som ligger närmast garaget. Bostadshuset är omdränerat i soutterängplanet och har förbättrad takkonstruktion med dubbelfalsad stålplåt.

Här bor ni i ett mycket populärt område med fantastiska ströv- och skogsområden in på knuten och hela rekreationsområdet vid Östersunds skidstadion med bl a milsvida välpreparerade skidspår på vintern. På Tunstigen finns en trevlig park med lekplats som ni blir delägare i. I närområdet finns Björkpackaparken med padelbana och sommarcafé. Gångavstånd till flera förskolor och grundskola. Till stadskärnan med stort utbud av butiker och restauranger är det 5 minuters gångväg. Bra cykelvägar och bussförbindelser till Östersunds olika aktivitetshallar.

Välkomna att anmäla er på visning.

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område