Nybyvägen 13, Lit

Slutpris

2 600 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Nybyvägen 13, Lit (Östersund)

Snyggt renoverad villa med stor tomt i bra läge!

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  64 m²
 • Tomtarea
  1 597 m²
 • Driftskostnad
  28 526 kr/år

För dig som bara vill flytta in! Nu presenterar vi en ordentligt genomgången villa, med härlig tomt för ett smidigt familjeliv!

Det är installerat bergvärme 2017, fiber finns indraget, villan är dränerad med matta 2017, fönstren är utbytta 2020 och fasaden målades 2020. Köket är helrenoverat 2019 med vita släta luckor och det finns plats för matbord. I anslutning till köket finns en stor härlig altan (från 2019) med ett par trappsteg ner till gräsmattan vilken är som gjord för springande barfotafötter. På gräsmattan finns utrymme för både studsmattan och fotbollsmatchen! Badrummet är smakfullt helkaklat med ljusgrått golv och vitt halvmarmor kakel som tillsammans med vikdörrar i duschhörnan, spotlights och den väggfasta spegeln med inbyggd belysning gör att hela rummet andas design och kvalitet! Bra vardagsrum med nyare ytskikt och en glimt av Indalsälven glittrar i fönstret.

Det finns fyra stycken bra sovrum, ett i entréplan och tre på övervåningen. Det finns även en renoverad toalett på övervåningen som gör att det blir en praktisk och privat våning för familjen, medan entrévåningen bjuder på en mer social och umgängesorienterad yta. Det finns även en källare med tvättstuga, pannrum, förråd och garage.

Här bor ni med närhet till centrala Lit och det utbud som finns där i form av skola F-9 och förskolor, hockeyrink, sporthall med simbassäng, slalombacke, mataffärer, hälsocentral med apotek, bensinstation, m.m. Nära till Lits camping där det finns en härlig badplats. Till Östersund är det cirka 2 mil! Varmt välkomna till Nybyvägen 13!

Sara Näslund
Ansvarig mäklare

Sara Näslund

Kontakta mig om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område

I närheten

I Lit hittar du allmän service som exempelvis livsmedelsaffär, bank, drivmedel, restauranger och café.

Det finns ett rikt utbud av natur- och fritidsaktiviteter. Vid Treälvsskolan i Lit finns biblio­tek, hockeyrink, multiarena samt en sporthall med simbassäng. Under vinterhalvåret finns möjlighet till skoteråkning samt skidåkning i byns elljusspår och slalombacke.

Vackert belägen vid Indalsälven finns även en boulebana och en strandvolleybollbana. Lits camping med en härlig badplats är ett populärt utflyktsmål under sommarhalvåret.

Lits Byförening har ett 30-tal aktiva föreningar knutna till sig och driver även Lits fritids­gård som ett kooperativ. Lits Byförening arbetar med långsiktiga utvecklings­arbeten inom områden som bostadsbyggande och fritidsaktiviteter. Till meritlistan kan läggas brobygget över Indalsälven som invigs hösten 2019.

I Lit finns både förskola, grund­skola, fritidshem, öppen förskola samt en fritidsgård som drivs i kooperativ regi av Lits Byförening. Verksamheterna ligger i anslutning till bibliotek, hockeyrink, multiarena, sporthall och bad. Det finns en hälsocentral med anslutande apotek.