Framgången 16, Västra Odensala

Slutpris

4 150 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Framgången 16, Västra Odensala (Östersund)

 • Typ
  Kedjehus
 • Boarea
  132 m²
 • Tomtarea
  992 m²
 • Driftskostnad
  29 892 kr/år

Välkomna till Framgången och denna välrenoverade villa med soligt, skyddat och lugnt läge i populära Västra Odensala. Här finner ni en välbyggd och gedigen villa där bergvärme ger låga driftskostnader och fiber är indraget. Dessutom är här taket bytt, huset omdränerat, källargolven ventilerade, nya 3-glasfönster installerade och båda badrummen rum samt kök är renoverade. Här är verkligen inflyttningsklart!

Villan är mycket välplanerad med fyra sovrum där tre av dem ligger på egen våning tillsammans med badrummet. Villan har flera rymliga och praktiska klädkammare för förvaring och en mycket rymlig gillestuga med öppen spis. Vardagsrum och kök har en härligt ljus och öppen planlösning på entréplanet med en öppen spis som ger trivsam värme. Köket med sin generösa köksö som även fungerar perfekt som barhäng med stolar för den snabba vardagsfrukosten eller för social matlagning har moderna färgval i varmgrått och ek. Här är påkostat med exklusiva vitvaror där särskilt kan nämnas den inbyggda ugnen med ångfunktion och den bekvämt upphöjda diskmaskinen.

Den rymliga altanen har ett läge som både är vind- och insynsskyddat. En del av altanen är skyddad under tak och en del är ett härligt soldäck. Här njuter ni av en härlig gillmiddag och ett steg ner når ni gräsmattan som är perfekt för barnens lekar. Tomtens soliga och skyddade läge ger här mycket goda möjligheter för den odlingsintresserade.

Det utvändiga garaget och två utvändiga förråd ger här mycket gott om plats för förvaring och dessutom finner ni en rejäl redskapsbod på tomten.

Här bor ni med ett mycket fördelaktigt & centralt läge i Odensala med gångavstånd såväl till skola och förskola som till matvarubutik, pizzeria, postombud, restaurang och busshållplats. Tomten gränsar även till det vidsträckta parkområdet som löper genom nedre Odensala, och ni når på några minuters promenad Storsjöns strand för skidturer ut på isen i vårsolen och bad när sommarvärmen kommer.

Välkomna till er framtida drömbostad!

Storsjömäklarna

Kontakta oss om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Område