Lagmansgatan 28, Strömsund

Slutpris

630 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Lagmansgatan 28, Strömsund (Strömsund)

Renoverat radhus med centralt läge.

 • Typ
  Radhus
 • Boarea
  99 m²
 • Tomtarea
  200 m²
 • Driftskostnad
  33 500 kr/år

Välkommen till detta fräscha & väldisponerade radhus som erbjuder nyrenoverat badrum, renoverat kök, ljusa ytskikt, 3-4 sovrum och stor härlig altan på lummig bakgård.

Radhuset erbjuder en smart planlösning med ett ljust och renoverat kök från IKEA som tilltalar den matlagningsintresserade och här finns got om plats för matbord där gäster kan umgås. På samma plan finns ett stort vardagsrum och ett praktisk WC-rum. På övre plan ligger det nyrenoverade badrummet och tre av sovrummen. I källaren finns matkällare, ett sovrum, bastu, badrum, tvättstuga och en egen bar. På den lummiga tomten finns en praktisk redskapsbod om ca 8 m² och garageplats finns i garagelänga via samfälligheten.

Området är lugnt och barnvänligt med närhet till skola och barnomsorg samt till friluftsliv. Från radhuset går man enkelt in till Strömsunds centrum. Bor man i Strömsund är det nära till service. Inom bara några hundra meter finns både hälsocentral och centrum. I Strömsund finns ett flertal förskolor, två grundskolor, ett högstadium och ett gymnasium. Strömsunds centrum har stor variation av butiker att erbjuda och här bor man nära naturen.

Välkommen på visning!

Storsjömäklarna

Kontakta oss om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Område