Alpvägen 10, Frösön

Slutpris

4 700 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Alpvägen 10, Frösön (Östersund)

Hyresfastighet med högt vackert läge som har genomgående renoverats och underhållits löpande.

  • Boarea
    242 m²
  • Tomtarea
    1 514 m²
  • Driftskostnad
    61 270 kr/år

Nu har vi glädjen att kunna erbjuda en mycket välskött hyresfastighet med högt vackert läge som har fantastisk utsikt över Östersund och Storsjön mot Brunfloviken. Bostadshuset har fyra lägenheter varav en är en smakfullt genomgående renoverad våning på 130 kvm som är ledig för köparen. Lägenheten har dubbla möblerbara balkonger med makalös utsikt över hela Östersunds stad samt Storsjön. Våningen har ett modernt kök från Myresjö och ett nyrenoverat badrum. Här finns representativa utrymmen för officiella tillställningar samt trevliga middagar med släkt och vänner. Två stora sovrum och en f d uthyrningsdel med toalett och ett rum som tidigare var inrett som arbetskök.

Hyresintäkterna för de tre uthyrda lägenheterna uppgår till 152 400 kr per år. Lägenheterna består av två lägenheter om 2 rok med stor möblerbar balkong samt en lägenhet på 1 rok. Alla lägenheterna håller en bra och hög standard. Bostadshuset har tilläggsisolerad och ny ytterpanel, omdränerad/ isolerad källargrund, nya 3-glasfönster samt nytt tak. Uppvärmning med fjärrvärme. Välskött källarplan med tvättstuga, förråd och garage för ägaren.

Bostadsbyggnaden kan användas som ett rent uthyrningsobjekt eller så finns möjligheten till eget boende i jättefin våning där ni har hyresintäkter från de övriga lägenheter som ger ett bra kassaflöde och ekonomi. Detta får ni på en tomt med högt vackert läge som har en fantastisk utsikt över Östersund och Storsjön. I närområdet finns både förskola och skola årskurs F-9. Här har ni gångavstånd till Gustavsbergsbacken och trevliga frilufts- och strövområden runt Frösö berget. Inom bekvämt avstånd har ni tillgång till all tänkbar service.

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område

I närheten

På Frösöns "framsida" är det gångavstånd till Östersunds centrum via gångbro samt närhet till Frösöns egna butiker vid bl a populära Tages konditori. I närområdet finns både förskola och skola årskurs 1-9. Här bor ni med närhet till Gustavsbergs och Ladängens slalombackar samt härliga promenadstråk runt Frösöberget.