Kilvägen 16B, Marielund

Slutpris

3 415 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Kilvägen 16B, Marielund (Östersund)

Bostadshus som har mycket bra läge i lugnt lummigt område.

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  254 m²
 • Tomtarea
  1 270 m²
 • Driftskostnad
  81 000 kr/år

I mycket attraktiva och lummiga Marielund ligger detta stora bostadshus på uppväxt trädgårdstomt som omges av små lugna gator och som främst trafikeras av cykeltrafik. Bostadshuset består idag av tre lägenheter på totalt 254 kvm boarea där det finns möjlighet att skapa ett eget drömboende eller kombinera med externa intäkter från framtida hyresgäster.

På entréplanet finns en lägenhet om 4 rok som har ingång på långsidan mot den stora trädgårdstomten. Lägenheten är i 2-plan och har kök och vardagsrum på entréplanet samt tre sovrum och badrum på övre plan. Med ingång från gaveln finns två likadant utformade lägenheter om 3 rok. Lägenheten i entréplanet har kök, matrum, vardagsrum, badrum och två sovrum. Lägenheten på övre plan har dessutom en möblerbar balkong. Samtliga lägenheter används idag av ägarna eller deras familjemedlemmar. Lägenheterna har en ganska enkel standard. I källarplanet , som omdränerades för ca 30 år sedan, finns äldre gillestuga, tvättstuga, hobbyrum, cykelförråd och gott om förrådsutrymmen. Bostadshuset har ett nytt omlagt tak.

Här bor ni i en härlig lugn barnvänlig miljö med närhet till all tänkbar service. I närområdet finns flera förskolor och skola. Här har ni härliga strövområden och praktiska cykelvägar till Östersunds stadskärna. Bra bussförbindelser.

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område