Kövra 333, Oviken/ Kövra

Slutpris

1 150 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Kövra 333, Oviken/ Kövra (Berg)

Bo i renoverat bostadshus med närhet till förskola & skola. Bra utrymmen både inne och ute.

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  120 m²
 • Tomtarea
  2 755 m²
 • Driftskostnad
  36 400 kr/år

Med högt vackert läge ligger denna fastighet som har renoverat bostadshus med stor altan och utespa, bra parkerings- och förrådsutrymmen på både tomten och övriga byggnader. Här kan ni njuta av stora sällskapsutrymmen med värmande braskamin samt härligt med ljus och utsikt mot bygden och delar av Storsjön.

Renoverat kök med gott om förvaringsutrymmen, moderna vitvaror och plats för stort matbord som rymmer hela familjen. Vardagsrum och matrum i öppen planlösning med fantastiskt ljusinsläpp från generösa fönsterpartier. Njut och koppla av tillsammans med släkt och vänner med den nyinstallerade braskaminen som sprider en härlig värme. Utgång till stor altan som har gott om plats för både loungemöbler, matgrupp och solstolar. Koppla av med ett bad i den nedfällda badtunnan och utsikten över åker- och ängsmark. Gott om sol har ni hela dagen. På övre plan finns möjligheten till tre sovrum med vacker utsikt. Badrum med våtrumsmatta och väggmatta. Omdränerat källarplan med jordvärmepump, tvättstuga och bra förvaringsutrymmen. I anslutning till bostaden finns två carportar. Separat garagebyggnad med vikport och förrådsdel. På fastigheten finns en grusad plan på 600 kvm med bra bärighet.

I Kövra som ligger strategiskt mellan Myrviken och Svenstavik finns både förskola och skola. Till skolområdet är det gångavstånd. I anslutning till skolan finns också ett café. Till centralorterna går det landsortsbussar och vägen är i mycket bra skick. Här bor ni i lantlig härlig miljö med mycket ängs- och åkermark. Vid Storsjön finns både bad och fiske möjligheter. I Persåsen finns Wikners konsthantverk och en mycket populär kälkbacke.

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område

I närheten

Lantlig miljö med närhet till skog och mark.

Service

I Kövra finns både privat förskola och skola F-6.