Västra Egnahemsgatan 4, Strömsund

Slutpris

390 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Västra Egnahemsgatan 4, Strömsund (Strömsund)

Familjevilla i omtyckt område.

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  115 m²
 • Tomtarea
  1 510 m²
 • Driftskostnad
  38 266 kr/år

Charmigt 1-plans hus med källare i omtyckt villaområde med närhet till skola, fritids och förskola. Här erbjuds ni en grönskande och uppväxt tomt där barn med spring i benen kan leka. Huset har härliga fönstersättningar som ger ett trivsamt ljusinsläpp. Huset har generösa umgängesytor i vardagsrum, kök, gillestuga och en stor altan med tak. I gillestugan finns en värmande braskamin där man gärna samlar släkt och vänner för att mysa under kalla vinterdagar.

När man kommer in genom entrédörren möts ni av en välkomnande hall som öppnar mot våningsplanets samtliga rum. På entréplanet finns stort vardagsrum, fyra härliga sovrum, badrum och kök med matplats. Vardagsrummet och matplatsen vid köket ligger i delvis öppen planlösning och avgränsas av en spaljé. Det ljusa köket är fullutrustat och har bra arbetsytor för den glada kocken. I anslutning till köket finns groventré och trappan ner till källarplanet.

Källaren är inredd med stor gillestuga med öppen spis, teknikrum/verkstad, tvättstuga, matkällare, förråd, wc och dusch med relaxhörna. På den uppväxta tomten finns goda parkeringsytor för bilar och här finns en förrådsbod där även snöskotern får plats.

Bor man i Strömsund är det nära till service. Inom bara några hundra meter finns både hälsocentral och centrum. Strömsunds centrum har stor variation av butiker att erbjuda och här bor man nära naturen.

Välkommen!!

Storsjömäklarna

Kontakta oss om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Område