Storsjöstråket 12, Storsjö Strand

Slutpris

1 350 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Storsjöstråket 12, Storsjö Strand (Östersund)

Fuglesang hade blivit avundsjuk på rymden!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  1 r.o.k.
 • Boarea
  39 m²
 • Våningsplan
  1 av 6
 • Månadsavgift
  2 486 kr

På Storsjö strand, ett stenkast från centrum och granne med Storsjöns vatten, ligger denna lägenhet som skulle göra astronauter avundsjuka med en takhöjd på 3,3 meter som ger en fantastisk rymd och karaktär. Lägenheten är nybyggd och har fantastiska attribut som ytterst få lägenheter kan erbjuda. Storsjö strand är en unik plats som erbjuder ett kvalitativt boende i en härlig miljö med härliga strandpromenader.

Välkomna in i bostaden där ni direkt möts av ett fantastiskt ljus och en atmosfär som gör er stumma. Kök och vardagsrum har en härlig öppen planlösning där allt är genomtänkt för att utnyttja varje kvadrat på bästa sätt och så effektivt som möjligt. Köket är en dröm med modern design och fullt utrustat med vitvaror av hög kvalité. Här vill ni tillbringa mycket tid med era vänner och laga trevliga middagar tillsammans. Köket från Ballingslöv har överskåp som följer väggen i köket nästan upp till taket på över 3 meters höjd vilket ger en härlig känsla och karaktär. Bänkskiva av stenkomposit och mycket gott om förvaringsutrymmen. Vardagsrummet står redo för både avkoppling och samkväm. Här finns även utgång till den inglasade balkongen med skjutbara fönsterpartier. Praktisk sovalkov.

Rymligt badrum med klinker, golvvärme och helkaklade väggar. Utrustat med duschhörna med vikväggar av glas. Hall med klinkergolv. Garderobsvägg med skjutdörrar och tvättpelare.

Lägenheten har enhetliga ekplankparkettgolv, målade ljusa väggar och tak. I källaren finns lägenhetsförråd och cykelförråd som nås med hiss.

Här bor ni centralt i Östersund vid Storsjöns strand i anslutning till stadens puls och hela utbudet av butiker, restauranger samt annan service. Vid stranden kommer det att finnas bryggor att koppla av på och båthamn.

Välkomna på visning.

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område