Torvalla By 188, Torvalla

Slutpris

5 000 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Torvalla By 188, Torvalla (Östersund)

Välrenoverat drömboende med lantligt läge!

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  110 m²
 • Tomtarea
  1 995 m²
 • Driftskostnad
  40 370 kr/år

Välkomna till denna genomgående renoverade fastighet på stor välskött trädgårdstomt som har ett lantligt läge endast 10 minuter från Östersunds centrala delar. Här erbjuds ni en bostadsyta på 166 kvm som har generösa sällskapsutrymmen med fantastiskt ljus samt utgång till två stora altaner som fyller behovet av både avkoppling, gemenskap och sol under stora delar av dagen och kvällen. Modernt påkostat kök i öppen planlösning mot matrum där ni har en värmande braskamin samt i etage ett härligt vardagsrum att umgås i som har stora fönsterpartier och utgång till en altan med utsikt över området mot Storsjön. På fastigheten finns också en relaxbyggnad som har bastu och utomhusspa för året runt bruk samt vidbyggt garage. Nybyggt isolerat dubbelgarage med golvvärme samt automatiska fjärrstyrda garageportar. På gården har ni stora ytor för barnens lek, nära till skog och mark samt en trevlig lekplats.

Entréplanet erbjuder kök och matrum i öppen planlösning med plats för stort matbord som rymmer hela familjen. Den inbyggda braskaminen sprider en härlig värme i rummen. Stilrent kök med moderna vitvaror och gott om förvaringsutrymmen. Utgång till insynsskyddad altan md förmiddagssol. I etage finns generöst vardagsrum med ryggåstak som ger en härlig rymd och atmosfär. Breda dörrar till stor altan som har plats för loungemöbel, matgrupp och vilstolar. Njut av en härlig vy och rejält med eftermiddags- och kvällssol. Hela entréplanet har golvvärme här har ni också två sovrum och badrum med bastu. Bostadshuset har en modern ytterdörr med elektroniskt dörrlås samt välkomnande hall med klinker och golvvärme. Källarplanet har ett rymligt sovrum/ allrum med öppen spis och som har praktisk garderobsvägg med skjutdörrar. Här finns även ytterligare två tänkbara trevliga sovrum, badrum med duschvägg och tvättstuga med groventré. I anslutning till bostadshuset har ni en stor platt gårdsyta, med vacker marksten, som har plats för flera bilar och andra fordon. I relaxbyggnaden som har golvvärme har ni en stor bastu, duschvägg och toalett. Här kan ni samlas för att umgås och ta ett spabad i den härliga utomhusbadet av hög kvalité. Det nya dubbelgaraget har vacker marksten på uppfarten och trapp till bostadshuset. Tomten omgärdas av snygg gärdesgård.

Här bor ni i lantlig miljö med strategisk närhet till både lokal service och Östersunds centrala delar. Via gång/ cykelvägar når ni både förskola och grundskola i nedre Torvalla. Här har ni fantastisk områden för ängs- och skogspromenader. Det är närhet till större vägar och ni tar er smidigt till affärsområdena i Torvalla och Odenskog med Lillänge handelsplats. Bra cykelvägar och bussförbindelser till Östersunds centrum.

Välkomna att anmäla er till visning.

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område

I närheten

Torvalla är en stor stadsdel ca 7 km söder om Östersunds stadskärna. Området är till stor del uppfört under 1980- och 90-talet och har fina strövområden och gångvägar, elljusspår och stora bevarade natur- och skogsområden. Bra med bussförbindelser, här passerar stadsbussarna 4 och 6 och det finns ett flertal grundskolor och dagis, välsorterad livsmedelaffär, hälsocentral, kyrka, frisör samt ett antal detaljhandlare inom möbler och inredning.

Lokalt i området finns med gångavstånd ett flertal förskolor, skola årskurs 1-5 samt skola årskurs 6-9. Närhet till flers fotbollsplaner och strövområden. I bekvämt avstånd finns också Odensala Sportfält med ett flertal fotbollsplaner samt inomhushall.