Sofiavägen 5B, Brunflo

Slutpris

995 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Sofiavägen 5B, Brunflo (Östersund)

Stilrent renoverad trea med hörnläge och egen ingång i markplan. Balkong med bra solläge!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  3 r.o.k.
 • Boarea
  77 m²
 • Våningsplan
  2 av 2
 • Månadsavgift
  4 307 kr

Välkommen till denna ljusa och trivsamma 3:a med hörnläge och härlig radhuskänsla som är belägen i ett trivsamt område med närhet till det mesta. Stilrent renoverad med ljusa ytskikt och fantastiskt gott om förvaring med klädkammare och garderober. Här bor ni med perfekt läge, lugnt och stilla i ett bilfritt område men ändå med närhet till det mesta.

En charmig farstukvist med vit ytterdörr och stilfullt halvmånefönster välkomnar er in i denna rymliga trerummare. Hörnläget ger ett mycket generöst ljusinsläpp via de stora fönstren. Det stilrent renoverade köket går i vitt och har en trevlig matplats vid fönster. Matplatsen rymmer ett sällskap på 4-6 personer.

Vardagsrummet har gott om plats för soffa, tv-möbel och bokhylla om så önskas. Sovrummen med renoverade ytskikt är rymliga och båda har plats för dubbelsäng. Även förvaringsutrymme är det gott om i sovrummen där det ena har en hel garderobsvägg och det andra en inbyggda garderob. Dessutom erbjuds en rymlig klädkammare som även kan användas som barnrum eller kontor. Badrummet renoverades 2006 av föreningen och har badkar och egen tvättmaskin. I källaren finns ett eget förråd med goda förvaringsmöjligheter och självklart även gemensam tvättstuga.

Bostadsrättsföreningen har dessutom egen bagarstuga, lekpark, verkstad, tvätthall och samlingslokal som rymmer både släkt och vänner. I det absoluta närområdet finns hälsocentral, apotek, folktandvård, dagis och förskola. Gångavstånd till skola, service och affär. Här bor och trivs människor i alla åldrar!

Passa på att bli ägare till ett trivsamt och bekvämt boende med egen ingång i lugna kvarter!

Välkomna på visning!

Storsjömäklarna

Kontakta oss om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Område

I närheten

I centrala Brunflo finns skolorna Kastalskolan (årskurs 6-9), Storvikenskolan (årskurs 1-5) och Sörgårdsskolan (årskurs 1-5). Här finns även ett flertal förskolor i närområdet.

I Brunflo finns också badhus, ishall, sporthall, elljusspår, bibliotek, matbutiker, hälsocentral, två bensinstationer, ett flertal restauranger, goda busskommunikationer samt ett flertal aktiva idrottsföreningar.