Lunndörrsvägen 12, Torvalla

Slutpris

3 400 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Lunndörrsvägen 12, Torvalla (Östersund)

Bo i attraktivt område med allt inom bekvämt avstånd.

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  157 m²
 • Tomtarea
  960 m²
 • Driftskostnad
  37 300 kr/år

Välkomna till detta moderna bostadshus på lugn villagata med strategisk närhet till både förskola och skola. Här kan ni njuta och koppla av i stora sällskapsutrymmen, inglasad altan med bästa läge med stort soldäck samt en tomt som inbjuder till lekfulla tävlingar för både vuxna och barn. Här bor ni med allmän service inom bekvämt avstånd, bra cykelvägar och bussförbindelser till Östersunds centrum. Det är promenadavstånd till Storsjön, med grillplats och möjlighet till bad.

I entréplanet erbjuder bostaden en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med generösa fönsterpartier som ger mycket bra ljusinsläpp. Här kan hela familjen, släkt och vänner umgås vid det stora matbordet och koppla av i det trivsamma vardagsrummet där ni samtidigt har koll på barnen som leker på den välplanerade tomten. Kök med mycket bra förvaringsutrymmen och praktisk fönster mot entrésidan där ni lagar mat och samtidigt har koll mot den asfalterade uppfarten. Här kan ni välkomna era gäster och hålla koll på småttingarna som busar mot den lugna villagatan. Stort soldäck och inglasat uterum med skjutbara glaspartier som står öppet från tidig vår och långt in på hösten. På entréplanet finns badrum med badkar och två sovrum. Hall med klinker och golvvärme. Övre plan har tre trevliga sovrum med lugnt läge och allrum för avkoppling med fönsterpartier mot altansidan. Badrum som har klinker och golvvärme. Utrustat med duschhörna med vikväggar av glas. Två äppelträd, röda och svarta vinbär samt goda möjligheter till odling. Garage med förrådsdel. Trivsam villagata med årliga kvartersfester för hela familjen som tradition.

Här bor ni ett område i nedre Torvalla som präglas av en lummig trivsam miljö, lekvänliga kvarter och gång/ cykelvägar till både förskola och skola. Närhet till Odensala sportfält som har ett flertal fotbollsplaner, fotbollshall och tennisbanor. Här finns också anslutningsspår till milsvida preparerade skidspår. Bra gång/ cykelvägar och bussförbindelser till Östersunds centrum. Gångavstånd till högstadieskola i både Odensala och Torvalla.

Välkomna på visning.

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område

I närheten

Torvalla är en stor stadsdel ca 6 km söder om Östersunds stadskärna. Området är till stor del uppfört under 1980- och 90-talet och har fina strövområden och gångvägar, elljusspår och stora bevarade natur- och skogsområden. Bra med bussförbindelser, här passerar stadsbussarna 4 och 6 och det finns ett flertal grundskolor och dagis, välsorterad livsmedelaffär, hälsocentral, kyrka, frisör samt ett antal detaljhandlare inom möbler och inredning.

Lokalt i området finns med gångavstånd ett flertal förskolor, skola årskurs 1-5 samt skola årskurs 6-9. Närhet till flera fotbollsplaner och strövområden. I bekvämt avstånd finns också Odensala Sportfält med ett flertal fotbollsplaner samt inomhushall.