Storågränd 14 B, Torvalla

Slutpris

1 000 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Storågränd 14 B, Torvalla (Östersund)

Ljus och modern 4:a

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  4 r.o.k.
 • Boarea
  96 m²
 • Våningsplan
  2 av 2
 • Månadsavgift
  5 310 kr

Välkommen till denna ljusa och rymliga hörnlägenhet med egen ingång från markplan. Modernt och fräscht kök från IKEA, tre sovrum, två badrum och härlig balkong med solläge. Här bor ni i lummiga och lugna kvarter där barnen kan leka på den stora och bilfria innergården.

Här välkomnas ni av en praktisk hall med utrymme till förvaring. Härifrån leder er en målad trappa er upp till bostadsdelen på våning två. Bostaden upplevs som extra ljus tack vare hörnläget och dessa lägenheter har ett extra fönster på varje våningsplan vilket gör hallen nere och uppe extra ljus. Lägenheten har enhetliga golv, ljusa väggar och gott om förvaring i skjutdörrsgarderober. Det finns tre rogivande sovrum. Ett rymligt vardagsrum med utgång till balkong med solläge från lunch till sen kväll, balkongen rymmer plats för bord och stolar. Lägenheten har två badrum med WC och handfat. Det ena har dusch och det andra har badkar, tvättmaskin och torktumlare. Det stilrena och moderna köket från Ikea renoverades 2014. Köket har gott om förvaring och här ryms plats för matbord vid fönster mot gården.

Lägenheten ligger i ett lugnt och trevligt område där man trivs. Här finns lekplatser, gästlägenhet och festlokal till föreningens medlemmar. Buss från Stadstrafiken passerar området. I närområdet finns flera skolor och förskolor och härifrån är det ca 1 km med fina promenadstråk till Torvalla centrum där affär, skola, fritidsgård, bibliotek, restaurang, frisör, sporthall och post finns. Bra bussförbindelser och cykelvägar finns till Östersunds centrum.

Lägenheten måste ses! Välkommen på visning!

Storsjömäklarna

Kontakta oss om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Område

I närheten

Torvalla är en stor stadsdel ca 7 km söder om Östersunds stadskärna. Området är till stor del uppfört under 1980- och 90-talet och har fina strövområden och gångvägar, elljusspår och stora bevarade natur- och skogsområden. Bra med bussförbindelser, här passerar stadsbussarna 4 och 6 och det finns ett flertal grundskolor och dagis, välsorterad livsmedelaffär, hälsocentral, kyrka, frisör samt ett antal detaljhandlare inom möbler och inredning.

Lokalt i området finns med gångavstånd ett flertal förskolor, skola årskurs 1-5 samt skola årskurs 6-9. Närhet till flers fotbollsplaner och strövområden. I bekvämt avstånd finns också Odensala Sportfält med ett flertal fotbollsplaner samt inomhushall.