Snorres väg 57, Valla

Slutpris

730 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Snorres väg 57, Valla (Östersund)

Trevlig tvårummare med egen ingång i lugnt område. Solsäker balkong mot grönområde!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  2 r.o.k.
 • Boarea
  64 m²
 • Våningsplan
  2 av 2
 • Månadsavgift
  3 344 kr

Välkommen till en trevlig och välplanerad tvårummare med solig balkong belägen i välskött och populär förening i lugnt område. Här bor ni mycket praktiskt och bekvämt med ett förråd i anslutning till entrén och tvättstuga och cykelförråd i samma hus.

Lägenhetens entré välkomnar via mindre hall med plats för avhängning av ytterkläder och skor. Vidare fortsätter den möblerbara hallen i vinkel mot badrummet, där det finns plats för hallmöbel för er som önskar. Köket nås direkt till höger från hallen, med luckor i grå nyans och ljus matplats för 4-6 personer vid fönster. Badrum i ljusa toner med takdusch som även är förberett för tvättmaskin. Ljust och rymligt vardagsrum med trägolv och utgång till den härliga balkongen med solsäkert läge. Rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng och i hallen utanför finner ni inbyggd garderob, linneskåp samt en mycket praktisk och rymlig klädkammare. Klädkammare kan även vid behov nyttjas som ett extra rum för t.ex. kontor eller barnkammare.

Inom bekvämt avstånd finner ni här välsorterad matvaruaffär, fina närliggande gångstråk, grönområden och goda bussförbindelser in till Östersunds centrum. På gården finns en trevlig lek- och grillplats och föreningen har både samlingslokal och släpvagn som medlemmarna får hyra.

Välkomna på visning!

Storsjömäklarna

Kontakta oss om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Område